Annonse
Vigdis Mathisen kommer fra rollen som konsernhovedtillitsvalgt i DNB og er bosatt i Asker, Akershus. Valgperioden er for tre år. Foto: Finansforbundet.

Vigdis Mathisen ny leder i Finansforbundet

Mathisen kommer fra rollen som konsernhovedtillitsvalgt i DNB og er bosatt i Asker, Akershus. Valgperioden er for tre år.

– Finansforbundet har en sterk posisjon i finansnæringen og den skal vi styrke de neste årene. Vi skal være pådrivere for at våre medlemmer får den kompetansen som er nødvendig for å være forberedt på de endringene som kommer i arbeidslivet. Livslang læring vil være viktig, sier Mathisen i en pressemelding. 

Dermed er det klart at forbundet gikk for valgkomiteens innstilte. Den tidligere lederen Pål Adrian Hellmann ønsket å fortsette, men ble ikke innstilt.

Finansforbundet har positiv medlemsvekst og jobber iherdig for å øke kunnskap om fagforeningers rolle overfor yngre arbeidstakere. - Jeg gleder med til å videreføre dette arbeidet sammen med det nyvalgte styret, sier Vigdis Mathisen.

Landsmøtet valgte Arne Fredrik Håstein som ny nestleder. Håstein kommer fra rollen som konsernhovedtillitsvalgt i Storebrand og er bosatt i Asker, Akershus.

 

Annonse
Annonse