Annonse
Sjøflyeier: Stein Erik Hagen Foto: Terje Pedersen / NTB
Skråblikk siden sist

Lavere utslipp med Hagen i sjøfly

Alle må bidra til å få ned klimautslippene, sier politiker. En av landets desidert største rikinger, Stein Erik Hagen, viser vei.

– Tidligere har jeg brukt helikopter til hytta, men det har jeg solgt, og nå har vi kjøpt dette sjøflyet som er mer miljøvennlig. Vi gjør en mase for å få ned utslipp og gjør mye forskjellig rundt omkring for å få redusert karbonavtrykket, opplyser han til Børsen.

Han har hatt fire turer i år og gjester tre ganger. Sjøflyet er altså brukt sju ganger fra mai måned og fram til nå.

Det er bare å sende utfordringen videre til alle som har helikopter. Skaff dere heller et sjøfly – for klimaets skyld.

«Norge er FNs Stein Erik Hagen» kommenter Jostein Sand Nilsen på Twitter.

De farlige dyrene

På listen over farlige dyr står både ulv og bjørn. Elg kan også være farlig om de har en dårlig dag. Nå må også okse settes på lista. For det skal være en okse som har tatt livet av en far og en sønn i Sykkylven.

Ender Sp opp med å bestyre landbruksdepartementet til høsten, blir det tøffe tider for ulv og bjørn. Når det gjelder okse, skal alle på bygdene kurses i hvordan en oppfører seg uten å få okser på nakken.

Nye hindre for sex

Regjeringen og helsemyndighetenes råd til dem som absolutt må ha sex, er at de holder avstand. Mediene har så langt bragt få opplysninger om hvilke nye teknikker og stillinger som er utviklet mens koronaen har herjet.

Men her om dagen varslet Bent Høie at tiden for å oppheve koronarestriksjonene nærmer seg med stormskritt. I den forbindelse ble det sagt rett ut at også one night-stands blir tillatt.

Så lenge det varer. Selv om 90 prosent av befolkningen over 18 år snart er vaksinert, er det fare for store smitteutbrudd. Folkehelseinstituttet varsler at det kan bli aktuelt med å innføre smitteverntiltak igjen.

Det aner oss at det første som da blir forbudt vil være one night-stands.

Talibans nye kvinneprofil

Etter at Taliban tok makten i Kabul, har de bestemt seg for å vise verden smørsiden. Ingen har noe å frykte. Alt skal bli bedre enn det er. Det skal være ytringsfrihet, vel og merke innenfor rimelighetens grenser. Mediene skal få fortsette, vel og merke dersom de ikke skriver hva som helst.

Kvinner skal få utdanne seg og jobbe, men de må selvsagt ha hjemmekontor.

Ukens sitater

«Den dagen Mímir Kristjánsson kommer til Perleporten, vil St. Peter se alvorlig på ham og si: «Den kronikken i Vårt Land, var ikke den vel frimodig sett opp mot det åttende bud?»

(Vårt Land)

Ketil Solvik Olsen skal vite at det vil være langt mer alvorlige saker røde Mímir vil bli konfrontert med enn lite flatterende omtale av Frp.

«Tøffe tider for de som vil kjøpe seg en ekstra bolig de ikke skal bo i selv»

(Dagens Næringsliv)

Det spørs om de orker dette kjøret uten ekstra støtte fra staten.

«Sexen går ikke som planlagt»

(Dagbladet)

Det er antagelig planen det er noe i veien med.

«Kjem du fra bygda, kan du lukkast overalt»

(Nationen)

Det gjelder for bygdefolket ikke å gi opp om det ender med at de må trekke mot byen.

Annonse
Annonse