Annonse
Metteson med ny singel. Foto: Sondre Roe

Metteson på tv og til by:larm med ny musikk

Denne gangen med den sårbare låta «Under Your Shirt». Med storslått orkesterintro, marsjerende trommer og et refreng fylt med vokalharmonier som garantert vil skape allsang live på konsert og i de tusen hjem via tv-skjermen.

Fredag 17.september kroner Metteson gullrekka når han spiller live på NRK Lindmo. 

En hånd under skjorta, hemmelige blikk – små invitasjoner og gester som gjør at det bobler over, at blodet bruser.

 Selv har jeg ikke opplevd den store kjærligheten, men jeg tror jeg har opplevd noe som er like stort; masse kjærlighet i små møter. Jeg har opplevd eufori og øyeblikk av lykke hvor alt er nytt og spennende, hvor hele verden ligger for ens føtter. Jeg velger å tro at det er like mye verdt, selv om det ikke varer. Den første gnisten – kanskje det er feil, kanskje det er dømt til å mislykkes og man er en idiot – men man kaster hendene i været og hopper i havet sier Metteson.

LEKK Music / Sondre Roe

Hele låten er bygd rundt bildet av noen som tillater at man varmer hånden sin under skjorta eller inn under buksa. Det er en enkel, nydelig gest. Varm og sexy.

 Jeg tenkte hele veien at låten måtte bli stor, for ofte er det de minste ting som betyr mest, og oppleves som størst.

Fra idé til utgivelse og ABBA-drøm

 Denne låta skrev jeg raskt før sommeren med Vetle Junker og det er den siste sangen jeg skrev – jeg har aldri hatt så kort forløp mellom låtskriving og utgivelse, men noen låter må bare ut, fort, og det gjør det litt ekstra spennende. Det blir deilig å slippe en låt som føles så fersk i kroppen.

 Å synge med sangerne i bandet mitt er det morsomste jeg gjør. Jeg har så langt alltid hatt med meg tre korister, som også er nære venner, på scenen og det var så utrolig kult å få de med på innspillingen av låta. De løfter alt jeg gjør på scenen tre hakk, og de løftet også denne låten til nye høyder. Jeg har også alltid vært utrolig svak for heftige korpartier, så det er en liten ABBA-drøm som går i oppfyllelse ved å slippe en slik låt! Som vanlig så holder vi ikke tilbake i Mettesontroppen.

Mettesons «Under your shirt» er ute 17. september og gis ut på LEKK Music. 

Annonse
Annonse