Annonse
SIBETH er ute med singel, og debutalbumet kommer etter hvert. Foto: Bjørn Inge Karlsen

Pop med mening fra SIBETH

«Heart Repair Service» ble sluppet fredag 4. juni, og er siste smakebit før SIBETHs kommende debutalbum.

– På denne låten fabulerer jeg om muligheten for å levere sitt knuste hjerte på verksted og få det reparert. Det ville jo vært helt genialt om vi kunne gjøre det, på samme måte som vi gjør når bilen ikke funker, sier artisten.

Under låtens varme og sprudlende overflate gjemmer det seg også et dypere ønske om å få alle de som har det litt ekstra tøft om dagen til å trekke litt på smilebåndet. Med «Heart Repair Service» leverer SIBETH igjen sin musikalske signatur: Pop med mening.

– Da eks-samboeren min og jeg gikk fra hverandre etter 14 år, føltes det som om hjertet mitt var bulkete, oppskrapet og temmelig knust. Det var da det streifet meg at det hadde vært fint å kunne levere det et sted for reparasjon. At jeg kunne sende det inn til service, og få det tilbake skinnende, glatt og flunkende nytt, for så å kunne starte på nytt igjen med blanke ark.

SIBETH skrev låten for mange år siden, men opplever at tematikken er minst like aktuell i dag.

– Vi er på vei til å ta livene våre tilbake etter et år som har vært utfordrende på så mange vis, og hjerter kan jo bli skadet av flere ting enn samlivsbrudd. Ensomhet, frykt og stress over lang tid gjør noe med de fleste av oss, og jeg håper at «Heart Repair Service» kan bringe glede, rytme og følelsen av sommer inn i hjertet på dem som lytter, avslutter SIBETH.

Medvirkende på «Heart Repair Service» er SIBETH på vokal og Tobias Fröberg som trakterer alle instrumenter, bortsett fra trommer.             

Fakta: SIBETH

Sibeth Hoff, også kjent som artisten SIBETH, er en låtskriver og sanger født i Berlevåg, og oppvokst utenfor Kongsberg, nå bosatt på Nesodden. Hun er datter av visesangeren Trygve Hoff, som blant annet har skrevet Nordnorsk julesalme, og søsteren til skuespiller Stig Henrik Hoff. Hun var selv skuespiller i England og Norge i mange år, før hun begynte å lage egen musikk og ga ut EP-en «In Motion» i 2017. Hun kommer med nytt album i 2021. Sibeth Hoff leser også inn lydbøker for blant andre Cappelen Damm, og holder kurs og foredrag for næringslivet om kommunikasjon og formidling.

 

 

Annonse
Annonse