Annonse
Erna Solberg mener godkjenning av "one night  stand" er noe Bent Høie driver med. Foto: Ali Zare/NTB

Fritt fram for godkjente «one night stand»

SKRÅBLIKK SIDEN SIST. Det er fortsatt litt uklart om regjeringen har gitt klarsignal for «one night stand» eller ikke. Statsminister Erna Solberg understreker at hun ikke har snakket om «one night stand» i det hele tatt. – Det er helseministeren. Jeg tror lange, trygge forhold er bedre, sier hun.

Helsedirektør Bjørn Guldvog vil ikke ha på seg at han har lagt ned forbudt «one night stand».

– Det er absolutt lov å ha «one night stand» Det har vært lov gjennom hele pandemien. Men det er jo ikke tilrådelig å ha veldig mange kontakter og skifte kontakter løpende, sa han på pressekonferansen.

«One night stand» er noe Bent Høie styrer med. Det er nå tillatt, men som Gulvog undestreker: «ingen løpende utskifting av kontakter».

Hårklipp av menn og kvinner

Menn slipper billigere unna hos frisøren. Det kan dreie seg om så mye som 250 kroner for en ganske alminnelig hårstuss.

Sånn kan vi jo ikke ha det. Nå er emneknakken «frisøroppgjør» lansert på Instagram. Det er nummeret før streik.

Likestillingsombudet kan forteller at det er ikke er lov med den slags diskriminering. Det skal være samme pris for kvinner og menn.

Nå kan det bli betaling per millimeter som klippes av – eller per gram. En annen mulighet er å ta tiden – og at menn og kvinner betaler det samme per minutt. Likhet må det være.

Politikk i alle kanaler

Det går mot en ny gullalder for den politiske journalistikken. Men 10 partier på Stortinget som ustanselig vil komme med friske utspill, blir det nok å skrive om. De store redaksjonene vil sette en egen journalist på røde Mìmir Kristjànsson.

Onsdag kan VG melde på forsiden på nettutgaven: «Opplysninger til VG. Støre og Lysbakken møtes torsdag». Bombe. Snart kommer saken om «hva vil de snakke om».

Spekulasjonene om hvem som skal bli statsråder er selvsagt i gang.

Dagbladet kan fortelle at Gunhild Stordalen forventer at Jonas Gahr Støre definerer klimakrisen som en krise og handler deretter.

I MDG gikk de nesten i kjelleren da der ble klart at de fikk under 4 prosent av stemmene. Om det skulle skje at journalistene blir lei av de skråsikre meningene deres, blir det lite å høre fra den kanten.

Fortsatt kan MDG regne med NRK. Ifølge politisk redaktør i Nordlys har «NRK har framstått som en sorggruppe for klimaaktivister

Ukens sitater

«Kampen mot koronaviruset må fortsette med uforminsket styrke.» (Dagens Næringsliv).

Det gjør ikke inntrykk på lederplass i DN at snart 90 prosent av befolkningen er vaksinert.

 

«Jeg er glad for at TV2 ikke så det, da hadde overskriften blitt «Jonas rett i dass.» (VG).

Jonas Gahr Støre forteller om hva han ble spart for da han krøp inn et vindu og endte på dassen.

 

«I går kom jeg hjem til kona mi og klemte godt på henne. Det var vel anvendt tid. Så gikk vi og la oss, men det ble ikke noe mer enn det.». (Pressekonferanse).

 

Jonas Gahr Støre om at det er grenser for hvor mye man kan oppnå på en og samme dag.

«Det var som om hodet satt på kroppen til mamma.» (NRK).

Langrennsløper Emil Iversen om at det er begrenset hva mammas kropp duger til.

 

Annonse
Annonse