Annonse

ANNONSØRINNHOLD

KONFERANSEPORTAL

 

Annonsørinnhold

SEM GJESTEGÅRD: Idyllen ved vannet

Sem Gjestegård ligger idyllisk til ved Semsvannet i Asker – kun 25 minutters kjøring fra Oslo. Gården har bygninger fra 1800-tallet og har kombinert gamle tradisjoner med moderne fasiliteter med ekte sjel. Sem Gjestegård har konferanselokaler fra 2-140 personer.

Annonsørinnhold

KLÆKKEN HOTELL: Midt i kunsten og historien

Ordet Klækken kommer av det norrøne ordet kløkkr, som betyr myk og bløt jord. Gården Klækken var opprinnelig en såkalt vingår og stammet fra de første århundrene etter Kristi fødsel. Det er lagt vekt på å knytte trådene på Klækken Hotell tilbake til det gamle Klækken og den historie det har gjennomlevd.

Annonsørinnhold

HOTELL JELØY RADIO: Stedet for de store tankene

Hotell Jeløy Radio ligger vakkert til på en odde i sørvestenden av Jeløy utenfor Moss. Her kan de tilby inspirerende og moderne konferansefasiliteter for grupper fra 2 – 70 personer (Foto: Jan-Ivar Vik).

Annonsørinnhold

HOLMSBU HOTEL & SPA: Sjarme og sjel ved fjorden

Holmsbu er en liten perle på Hurumlandet. Med romantiske hvite Sørlandshus, en marina med små og store båter, ligger den der som en vennlig perle – bare en times kjøretur fra hovedstaden.

Annonsørinnhold

HOTEL BRISTOL: Intimt og storslagent

Der hvor Hotel Bristol i dag reiser sine mektige fasader, lå det for vel hundre år siden noen gamle hus. Nå er Oslo-hotellet blitt et av Norges mest moderne møte- og konferansesentre.

Annonsørinnhold

DFDS SEAWAYSKonferanse til sjøs

Hva er et Konferansecruise? DFDS Seaways tilbyr en unik kombinasjon av profesjonelle rammer for det faglige med et hav av muligheter når agendaen er slutt.

Annonsørinnhold

Losby Gods:Konferanse på godset

Losby Gods skreddersyr gjerne et opphold for deg og dine kolleger med aktiviteter, møterom og værelser – enten dere er en liten eller en stor gruppe.

Annonse
Annonse
Annonse