Annonsørinnhold
Vestlia Resort ligger ved Ustedalsfjorden med en fantastisk utsikt mot Hallingskarvet, og er designet av den norske interiørarkitekten Helene Hennie.
Vestlia Resort ligger ved Ustedalsfjorden med en fantastisk utsikt mot Hallingskarvet, og er designet av den norske interiørarkitekten Helene Hennie.
Annonsørinnhold
VESTLIA RESORT

Fjell-konferanse

Geilo har en unik beliggenhet mellom to nasjonalparker – Hardangervidda og Hallingskarvet – med alt det innebærer av utflukter og naturopplevelser året rundt. Her finner du konferansesenteret Vestlia Resort. Det er lett å reise hit, enten med bil via Riksvei 7 eller Fylkesvei 40, eller med Bergensbanen.

Restauranten

Vestlia Resort tilbyr det beste av det beste innen kulinarisk fortreffelighet – hele året. Råvarer og opphavssted er en stor del av deres matfilosofi og de er stolte av å samarbeide med lokale råvareleverandører, slik at de kan servere det aller beste til sine gjester.

Gommostugu

Gommostugu er en tradisjonsrik Hallingstue som kan benyttes for selskaper med inntil 40 personer. I tilknytning til Gommustugu ligger Låven hvor selskapet kan samles før middag til et glass champagne og etter middag til musikk og åpen bar.

Vestliahallen

Vestliahallen er på hele 600 kvadratmeter, og har i tillegg et eget mingleområde på 200 kvadratmeter. Med 5,5 meter under taket, moderne teknisk utstyr, og plass til 675 personer, er Vestliahallen perfekt for både store og små konferanser.

Kai Fjell-salen

Kai Fjell-salen er en flott sal med plass til 130 personer på runde bord, eller opp til 200 personer avhengig av bord- og stolplassering. Her får konferansegjestene en fantastisk utsikt over Geilo, Ustedalsfjorden og Hallingskarvet.

Hamsun, Victoria og August

Luksusleilighetene Victoria, August og Hamsun, er Vestlia Resorts flotteste rom, med avslappet, lun og luksuriøs atmosfære. I tillegg har Vestlia Resort syv gruppe- og ett styrerom med plass fra ti personer til grupper på opp til 24 personer.

Aktiviteter

Kombiner samlinger med forskjellige aktiviteter. SPA-avdelingen er på hele 700 kvadratmeter og inneholder et eventyrbad med 20 meter svømmebasseng, aktivitetsbasseng og boblebad.

Fitnessavdelingen har et areal på 300 kvadratmeter og inneholder et moderne treningsstudio, spinningsal og en sal for klasser med aerobic, yoga og pilates m.m

Vestlia Resort har også en bowlinghall med åtte baner.

Kunsten

Et opphold på Vestlia Resort kan gjerne bli en liten kunstopplevelse for de besøkende. Her er veggene prydet med mesterverker av kjente kunstnere som Kai Fjell, Axel Ender og Edvard Munch. I Eventyrbadet er det motiver basert på Theodor Kittelsens berømte eventyrverk.

Vestlia Resort har også Norges største samling av drikkekar plassert i lobbyen.

 

Les mer om konferansesenteret på våre nettsider: www.vestlia.no

Vestlia Resort: Bakkestølvegen 81, 3580 GEILO

Spørsmål og booking av private turer: mail@vestlia.no

Tlf. 32 08 72 00

Fax: 32 08 72 01

Booking konferanse/turoperatører: Charlotte Eriksson, charlotte@vestlia.no

Hotellsjef: Alexander Gullaksen, alexander@vestlia.no