Annonse
Etter 40 år i utelivsbransjen, vil Jan Vardøen nå konsentrere seg mer om film. Foto: kpr
Lederspeilet
Jan Vardøen har 40 år på bar og 4 spillefilmer i bagasjen

− Tid er ferskvare

− Jeg ser egentlig ikke på meg selv som leder. Jeg leser verken Dagens Næringsliv, Dagens Perspektiv eller Kapital.  Jeg må bli minnet på at jeg er sjef.

Det sier altså Jan Vardøen. Oslos ukronede utelivskonge de seneste årene. Som startet med å lage sin første bar i «et hull i veggen» på trygge, hjemlige Grünerløkka, og som i disse dager starter opp to nye pizzarestauranter i sin tredje norske by, Bergen, etter Oslo og Fredrikstad.

Les resten med abonnement fra
Velg det abonnementet som passer best for deg. Priser fra:
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her

Jan Vardøen (58):

Yrke: Restauranteier, kokk, bartender, kinodrifter, filmregissør, forfatter, musiker (you name it…)

Aktuell med: Ny bok, «Veien til Paradiso», etablerer to nye Villa Paradiso-restuaranter, kommer med to nye langfilmer – alt før nyttår.

Sivil: Bor på Nesodden utenfor Oslo sammen med sin samboer og to gutter.

Annonse

Jan Vardøen (58):

Yrke: Restauranteier, kokk, bartender, kinodrifter, filmregissør, forfatter, musiker (you name it…)

Aktuell med: Ny bok, «Veien til Paradiso», etablerer to nye Villa Paradiso-restuaranter, kommer med to nye langfilmer – alt før nyttår.

Sivil: Bor på Nesodden utenfor Oslo sammen med sin samboer og to gutter.

Annonse