Ledelse

Øystein Bonvik beskriver boken ikke bare som velskrevet, men også som en fantastisk safari gjennom noen av de virkelige store, og sannsynligvis tidløse, øyeblikkene i moderne musikkhistorie.

Året var 1971

Kommunikasjonsekspert, forfatter og hølyskolelektor, Øystein Bonvik, anbefaler musikkhistorie av det gylne slaget.

Publisert Sist oppdatert

Bonvik forteller at han har overraskende stor glede av boken 1971 – Never a Dull Moment: Rock's Golden Year av David Hepworth.

– Egentlig er jeg verken spesielt glad i musikkepoken eller musikklitteratur, men siden jeg er født i det herrens år 1971 ble jeg litt nysgjerrig, sier han.

Foto Favorittbok: «1971 – Never a Dull Moment: Rock's Golden Year» (Foto: Transworld Publishers Ltd.)

Han beskriver boken ikke bare som velskrevet, men også som en fantastisk safari gjennom noen av de virkelige store, og sannsynligvis tidløse, øyeblikkene i moderne musikkhistorie.

– Man sitter hele tiden å tenker «jøss, var det dét året den kom ut?», forklarer han.

Ifølge Bonvik er boken skrevet med entusiasme og fortellerglede. Han anbefaler at den nytes sammen med flere ferdiglagde Spotify-spillelister, dedikert til akkurat dette året.

– Akkurat da jeg ble født var det forresten The Osmonds, med sangen «One Bad Apple», som toppet listene i USA – altså dessverre ikke den mest episke delen av året, smiler han.

Powered by Labrador CMS