Ledelse

Grethe Viksaas ble kåret til «Årets leder» på SHE 2018 for å være en god rollemodell og inspirasjon for omgivelsene sine.

Ble kåret til «Årets leder»

Publisert Sist oppdatert

Styreleder og gründer Grethe Viksaas i Basefarm mottok nylig hedersbevisningen «Årets leder» på SHE, en konferanse som inspirerer, motiverer og engasjerer kvinner til å ta det neste steget – enten på karrierestigen eller ut i egen virksomhet. Dette skriver Basefarm i en pressemelding.

I juryens begrunnelse heter det at «Du er en god rollemodell og inspirasjon for omgivelsene dine, derfor er du kåret til årets leder på SHE 2018 – lykke til videre!»

– I hele min egen karriere har jeg konkurrert på samme vilkår som menn og har opplevd ekstra styrke i å ha kvinnens perspektiv med på veien. Det er stort å motta denne anerkjennelsen. Jeg håper at dette kan inspirere andre til gå fullt og helt inn for det de tror på, sier Grethe Viksaas i anledning kåringen.

Sommeren 2000 etablerte Viksaas, sammen med syv kollegaer, Basefarm, med drift av internett–tjenester som forretningsidé. Etter å ha ledet selskapet fra oppstart fram til 2016, er hun nå styreleder i Basefarm–gruppen med 500 medarbeidere i Norge, Sverige, Nederland, Tyskland og Østerrike.

Powered by Labrador CMS