Ledelse

Fra høyre Even Bolstad, daglig leder i HR Norge som delte ut prisen til Siri Landgangen, leder for kompetanseutvikling i People & Operations i DNB med flere kolleger fra DNB

DNB vant kompetansepris

– DNB har klart å etablere en imponerende læringskultur som en del av en storstilt teknologisk omveltning.

Publisert Sist oppdatert

Det sa daglig leder av HR Norge, Even Bolstad, da han delte ut organisasjonens Kompetansepris for 2019 under HR Norges arrangement Kompetansedagene.

Kriteriene for å motta denne utmerkelsen er at virksomheten skal ha en kompetansestrategi, ha satt i verk tiltak som skaper endring og oppnådd positive resultater.

– Priskomiteen er imponert over hvordan prisvinneren har drevet frem endring og satt kompetanse i sentrum av hva man skal utvikle seg til, sa Bolstad ved utdelingen av prisen.

DNB har de siste årene vært gjennom stor omstilling, og de har som mål å gå fra å bare være en bank til å gå i retning av å være et teknologiselskap. De siste årene har mobilen blitt det største bankkontoret, og DNB har blant annet lansert tjenesten Vipps og nå nylig et tilbud om digital boliglånsbehandling.

Priskomiteen var imponert over hvordan selskapet har jobbet med kompetanse i denne omstillingsprosessen.

– DNB har pekt ut kompetanseløft som ett av fire satsingsområder i virksomhetsstrategien. De jobber systematisk med både omskolering og kompetanseheving, understreket Bolstad.

Til å ta imot prisen møtte Siri Landgangen, leder for kompetanseutvikling i People & Operations i DNB, som takket for prisen sammen med flere kolleger fra DNB.

­­– Vi har vært opptatt av å løfte medarbeiderne vi allerede har. Vårt mål er å gjøre læring til et konkurransefortrinn og gå fra kontrollkultur til en læringskultur, fortalte hun.

Powered by Labrador CMS