Ledelse

Geir Isaksen (64) vil gå av.

Geir Isaksen i Vy ber om avløsning

Går over i rådgiverstilling.

Publisert Sist oppdatert

Konsernsjef Geir Isaksen har bedt om avløsning i Vy, og går over i en rådgiverstilling når ny konsernsjef tiltrer.

Konsernsjef Geir Isaksen meddelte 21. november 2019 styret i Vygruppen AS at han ønsker å fratre sin stilling som konsernsjef. Geir Isaksen har vært konsernsjef for Vy siden september 2011 og er nå 65 år gammel.

– Geir Isaksen har ledet Vy gjennom store endringer i den tiden han har vært konsernsjef. Jernbanereformen og innføringen av konkurranse om å kjøre tog på norske jernbanestrekninger har krevd en stor omstilling i selskapet, sier styreleder Dag Mejdell.

Vy driver dag virksomhet innen tog, buss, gods på bane, reiseliv og mobilitet, og har levert solide økonomiske resultater hvert eneste år under Geir Isaksens ledelse.

– Vi er takknemlige for den betydelige innsatsen Geir Isaksen har lagt ned til selskapets beste, sier Mejdell.

Styret i Vy har nedsatt et ansettelsesutvalg som skal lede prosessen med å finne ny konsernsjef til Vy.

– Det har vært en glede å lede dette konsernet siden 2011. Jeg har i henhold til min ansettelsesavtale en rett til å gå over i en rådgiverstilling i selskapet etter fylte 64 år, og har kommet til at tiden nå er moden for å gjøre det. Jeg vil stå i stillingen inntil ny konsernsjef tiltrer, og føler at jeg kan overlevere en veldrevet virksomhet med mange flotte og motiverte medarbeidere, sier Geir Isaksen.

Powered by Labrador CMS