Ledelse

Arnesen skal jobbe mye fra London fra nå av.

Nordmann tar steget opp i Europa-toppen

Glenn Arnesen blir leder for IT- og konsulentselskapet IFS i hele Europa

Publisert Sist oppdatert

Nordmannen Glenn Arnesen har ledet den Skandinaviske delen av IFS. Nå tar han over som Regional President for IFS Europa.

IFS er nå etablert i 50 land og har over 3500 ansatte globalt. Selskapet omsetter nå for 4,2 milliarder svenske kroner og vokste med 25 prosent 2017. Under Glenn Arnesens ledelse har IFS Skandinavia føyet stadig flere store selskaper til porteføljen, deriblant:

  • Offshore. Odfjell Drilling, Archer, Songa Offshore.

  • Energi. Statnett, Hafslund, Glitre Energi.

  • Service. Wilhelm Wilhelmsen, Nettpartner, Eltel.

  • Industri. Jotun, Saab, Løfbergs Lilla.

  • Andre. Avinor, Systembolaget, GK Gruppen.

Foto Glenn Arnesen blir internasjonal toppleder. Foto: IFS.

Glenn Arnesen er opprinnelig fra Halden og har ledet IFS Skandinavia siden 2004. Han vil fremdeles ha kontorsted i Asker, men fra nå av vil han jobbe like ofte fra selskapets kontorer i London. Selskapets skandinaviske virksomhet har hatt stor suksess og står for om lag 25 prosent av totalomsetningen.

– Kunder i Skandinavia har opplevd store fordeler av å ha umiddelbar nærhet til IFS, som opprinnelig er en svensk bedrift. Med stadig større behov for digitalisering i næringslivet, opplever vi nå stor etterspørsel etter våre systemer. Derfor kan erfaringene fra Skandinavia nå komme til nytte for flere i kunder i Europa, sier Arnesen i en kommentar.

IFS har opplevde 52 prosents vekst på lisens i Q3 og 23 prosent totalvekst hittil i 2018, Januar-September 2018. Skandinavia representerer 25 prosent av selskapets globale omsetning. Andre norske kunder er: Tomra, Østfold Energi, Kitron, Jackon. Selskapet leverer ERP-systemer og service-løsninger.

Powered by Labrador CMS