Ledelse

Ny direktør for utvikling og bygging i OBOS

Publisert Sist oppdatert
  • GÅR FRA: Senior prosjektsjef Entra

  • GÅR TIL: Direktør for utvikling og bygging OBOS

  • TILTREDELSE: Ikke avklart

OBOS Forretningsbygg har ansatt Geir Graff-Kallevåg som ny direktør for utvikling og bygging.

Han kommer fra stillingen som senior prosjektsjef fra Entra, hvor han også har hatt roller som konstituert direktør region Oslo og daglig leder for Sundtkvartalet AS.

Graff-Kallevåg er utdannet ingeniør med master i prosjektledelse fra NTNU. Han har bred erfaring fra ulike stillinger i bygg- og eiendomsbransjen gjennom nesten 20 år.

Fra tiden i Entra har Geir Graff-Kallevåg blant annet hatt ansvaret for regulering og utvikling av Tullinkvartalet, gjennomføring av Sundtkvartalet i samarbeid med Skanska CDN, arbeidet som konstituert leder av region Oslo og i samme periode vært med i konsernledelsen.

–Jeg har fulgt OBOS med nysgjerrighet de senere årene. OBOS har en spennende visjon, gode verdier og spiller en viktig rolle i byutvikling mange steder. Jeg ser frem til å bli kjent med alle de dyktige medarbeiderne i OBOS Forretningsbygg og gleder meg til å bidra til å videreutvikle selskapet i en fremtidsrettet og miljøvennlig retning, sier han.

OBOS Forretningsbygg er en betydelig og stor aktør innenfor utvikling av næringseiendom, hoteller og kjøpesentre med visjon om å bygge fremtidens samfunn.

Gjennom både bolig og næringsutvikling er OBOS en aktør for utvikling av byer og steder.

Hovedfokus for OBOS Forretningsbygg i årene som kommer er utviklingen av Ulven med 2500 boliger og etableringen av Construction City, ferdigstillelse av Kværnerbyen med prosjektet Oslo K og Turbinveien 2-4, samt utvikling av Holmlia Senter som et inkluderende og levende samlingspunkt for bydelen.

I tillegg skal OBOS Forretningsbygg fornye driften og organisasjonen i en fremtidsrettet og miljøvennlig retning.

– OBOS vil fremover satse ytterligere på utviklingsprosjekter og vil årlig investere ca. 1 milliard i nye næringsprosjekter. Organisatorisk har vi endret litt på strukturen og spisset dette med en ny avdeling for bygging og utvikling. Vi er glad for å ha fått Geir Graff-Kallevåg med på laget til å lede denne avdelingen, med hans bakgrunn fra både eiendom og entreprenørsiden vil dette være en god styrking av laget, sier konserndirektør for OBOS Forretningsbygg, Nils M. Bøhler.

Powered by Labrador CMS