Annonse
Henning Olsen tar over som konsernsjef i NRC Gruppen. Foto: Af Gruppen
Karrieresteg

Ny konsernsjef i NRC Gruppen

Konsernsjef Øivind Horpestad meddelte styret sommeren 2018 at han ønsket å tre tilbake som konsernsjef i NRC Group i løpet av 2019.

Styret har siden det arbeidet aktivt med å finne hans arvtaker.

Horpestad har gjennom de siste ni år vært sentral i etableringen og utviklingen av NRC Group, først som grunder og leder av Team Bane og som konsernsjef siden våren 2016.

I løpet av de siste årene har konsernet etablert seg som Nordens ledende entreprenør innenfor jernbaneinfrastruktur.

Dette har skjedd gjennom flere oppkjøp og fusjoner, og konsernet har nå en sterk plattform for videre vekst og utvikling.

Som ny konsernsjef har styret i styremøte den 19. mars tilsatt Henning Olsen.

Henning Olsen kommer fra stillingen som konserndirektør i AF Gruppen hvor han siden 2016 har hatt ansvar for virksomhetsområdet Bygg.

Han har før dette vært leder av AF Eiendom, økonomidirektør i AF Bygg Oslo og konserncontroller. Før Olsen kom til AF Gruppen i 2010, har han jobbet i Statkraft og Boston Consulting Group. Han er utdannet siviløkonom på BI (2003).

Olsen har omfattende erfaring fra å lede prosjektorientert virksomhet. Dette inkluderer oppfølging og styring av prosjekter, strategi & forretningsutvikling, samt M&A. Styret mener Olsen har de faglige og personlige egenskaper som skal til for å lede og utvikle NRC Group videre, og er svært glad for at han i løpet av våren vil tiltre i sin nye rolle.

 

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse