Annonse
Foto: Charles Devaux
Karrieresteg

Powel styrker laget for å digitalisere energibransjen

Powel har ansatt Lars Ove Johansen fra Hafslund Nett som ny leder for Asset Performance. Han skal bidra med kunnskap om hvordan nettselskapene skal møte fremtidens energibehov. 

Asset Performance er leverandør av programvareløsninger til nettselskap i hele Norden, og representerer en av fire markedsområder i Powel.

– Lars Ove tar med seg viktig kompetanse om hvordan morgendagens nettselskap kommer til å se ut. Dette er kunnskap som er gull verdt for oss. Energibransjen endrer seg raskt og Powel ønsker å ta en ledende rolle i denne utviklingen. Lars Ove vil styrke teamet vårt og bidra til at vi er i front innen digitaliseringen av energibransjen i tida som kommer, sier Trond Straume, CEO i Powel.

Utviklingen skjer i dialog med kundene

Johansen har jobbet i Hafslund-konsernet i over 18 år i ulike lederroller, med hovedfokus på forretningsutvikling, strategi og ledelse. Stillingen han går fra 1. november er viseadministrerende direktør og CFO i Hafslund Nett. 45-åringen ser fram til nye utfordringer i Powel.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med organisasjonen og folkene. Jeg ser også fram til å jobbe tett med kunder igjen. Utviklingen skjer i dialog med kundene, sier Lars Ove Johansen.

Han kjenner Powel godt som kunde og går inn i nyjobben med store forventninger.

Trigget av internasjonalt fokus og digitale løsninger

– Powel er et norsk selskap som levere programvareløsninger internasjonalt. Det er spennende. Digitalisering er en av de viktigste faktorene for å kunne imøtekomme elektrifiseringsbehovet i samfunnet. Produktene til Powel har løsningen på mange av disse utfordringene. Jeg føler meg heldig som får lov til å bidra inn i denne endringsreisen, sier han.

Annonse
Annonse