Tjøme i Færder kommune. Innfelt: Else Blom. 

Foto

Lise Åserud / NTB scanpix / Vestfold fylkeskommune/ Kristoffer Eliassen.

Siste brikke i ledergruppen på plass for Vestfold- og Telemark fylkeskommune

Publisert: 11. mars 2019 kl 10.08
Oppdatert: 11. mars 2019 kl 10.08
Else Blom er ansatt som direktør for kultur, regional identitet, idrett og frivillighet i Vestfold og Telemark fylkeskommune.

– Kultur vil være et viktig område for å bygge felles regional identitet i den nye fylkeskommunen. Else Blom har et bredt nettverk i kultur-Norge. Gjennom solid kunnskap, gode lederegenskaper og et sterkt engasjement og pågangsmot, vil hun være en viktig pådriver for å bygge et fremoverlent og unikt kulturmiljø i den nye Vestfold-Telemark fylkeskommune, sier prosjektrådmann Jan Sivert Jøsendal.

Else Blom har tung kompetanse og bred erfaring fra kulturfeltet gjennom 18 års arbeid i den offentlige kultursektoren. Hun har erfaring fra både kommunalt, fylkeskommunalt og nasjonalt nivå, og kjenner derfor feltet svært godt.

Lang erfaring

Hun er i dag konstituert assisterende kulturdirektør i Vestfold fylkeskommune. I tillegg er hun styreleder i Norsk Kulturforum som er en nasjonal interesse- og kompetanseorganisasjon, der kommunene og fylkeskommunene er medlemmer. Blom har 12 års ledererfaring på ulike plan og i ulike roller. Hun har mye erfaring med å jobbe strategisk og har sin styrke i å utvikle gode planer og gjennomføre disse på en effektiv måte.

Hun har en allmennlærerutdanning i bunnen, og har senere bygget på med tilleggsutdanning i kompetanseledelse, ledelsesutvikling og pedagogikk fra Høgskolen i Vestfold og Universitet i Oslo. Hun er bosatt på Tjøme i Færder kommune.

Alle direktører rekruttert

Det var 21 søkere til stillingen som kulturdirektør. Else Blom vil starte i stillingen så raskt som det er mulig. Med ansettelsen av Blom er ledergruppen i den nye fylkeskommunen komplett.

 

Saken fortsetter under annonsen