Annonse
Uniteds nye permanente manager: Ole Gunnar Solskjær. Foto: Erik Johansen / NTB scanpix

Solskjær skrev treårskontrakt

Det skriver klubben i en pressemelding.

– Fra den første dagen jeg ankom, har jeg følt meg hjemme i denne spesielle klubben. Det var en ære å være Manchester United-manager, og deretter å starte trenerkarrieren min her. De siste månedene har vært en fantastisk erfaring. Jeg vil takke alle trenerene, spillerne og støtteapparatet for jobben vi har gjort så langt, sier Solskjær.

Solskjær tok over som vikar-manager 19. desember i fjor. Siden den gangen har han oppnådd en imponerende seiersrekke, som ble toppet med seier over PSG i Champions League.

United-direktør Ed Woodward sier i en melding at resultatene til Solskjær talte for seg selv, og trekker også frem andre egenskaper hos Solskjær som avgjørende:

– Etter å ha kommet inn som midlertidig manager i desember, taler resultatene Ole har levert for seg selv. Mer enn bare prestasjonene og resultatene, så bringer Ole med seg erfaring både som spiller og trener kombinert med et ønske om å gi unge spillere en sjanse og en dyp forståelse for kulturen til klubben, sier United-direktør Ed Woodward.

Annonse
Annonse