Annonse
Leif J. Laugen og Stian Kløfta. Foto: Krogsveen. 
Karrieresteg

Stian Kløfta blir toppsjef i Krogsveen

Stian Kløfta (44) har arbeidet over 20 år i selskapet, de siste 9 årene som salgsdirektør og viseadministrerende direktør. Han har det siste året også ledet selskapets virksomhet innenfor utleiemegling gjennom selskapet Utleiemegler Krogsveen AS.

– Med flotte medarbeidere og en tydelig retning og ambisjon for selskapet, gleder jeg meg til å ta fatt på en ny etappe for Krogsveen-laget, sier Stian Kløfta i en pressemelding.

Kløfta har tilbragt det meste av min arbeidskarriere i Krogsveen. Først som megler og daglig leder ved selskapets kontor på Jessheim fram til 2007, siden i forskjellige lederstillinger ved hovedkontoret på Fornebu.

Krevende endringer

– Stian Kløfta er en fremragende leder som er opptatt av å se alle ansatte og deres prestasjoner. Han er strukturert, hardtarbeidende og tydelig. Jeg er derfor svært fornøyd med at Stian har takket ja til å utvikle selskapet videre i en fase med store muligheter, men også krevende endringer som vi skal igjennom, sier Leif J. Laugen som nå går over i rollen som styreleder i Krogsveen og administrerende direktør i utviklingsselskapet.

Parallelt med lederskiftet etableres et nytt selskap - Boligflyt AS - gjennom at Krogsveens aktiviteter innenfor forretningsutvikling og nye tjenester skilles ut i en egen enhet.

Bakgrunnen for utskillelsen er ytterligere å forsterke Krogsveens konkurransedyktighet gjennom rendyrking av arbeidet med innovasjon og forretningsutvikling. Videre å åpne opp for å tilby tjenester til kundene som det per i dag ikke er hjemmel for innenfor eiendomsmeglerlovgivningen.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse