Annonse
Stina Charlene Byre er ny CFO i COWI Norge. Foto: Ragnhild Heggem Fagerheim
Karrieresteg

Stina Charlene Byre er ny finansdirektør i COWI Norge

Hun kommer til COWI fra posisjonen som CFO i Orkla Health Group, der hun hadde ansvar for økonomiavdelingene i Norge, Danmark og Baltikum.

Siden 2010 har hun hatt ulike CFO- og Finance Manager-posisjoner i Orkla-konsernet. Før dette arbeidet hun 2,5 år i McKinsey & Company.

– COWI er et meget spennende selskap med mye å være stolt over, og jeg ser frem til å bli bedre kjent med selskapet. Jeg håper at min strategiske og kommersielle bakgrunn, samt kontinuerlige søken etter forbedringer kan være med å bidra positivt i den vekstreisen selskapet er på, sier Stina Charlene Byre.

Stina har ved to anledninger, 2014 and 2017, vært nominert som en av hundre unge ledertalenter under 35 år i en kåring som arrangeres av E24, Mercuri Urval og en ekstern jury.

– Stina er en ung og ambisiøs CFO-profil med solid ledererfaring fra komplekse nordiske strukturer. Dette, i kombinasjon med hennes erfaring og sterke akademiske resultater, er jeg sikker vil bidra til å utvikle den norske økonomifunksjonen og selskapet, sier Marius Weydahl Berg, administrerende direktør i COWI Norge.

Stina har en MSc, Business Economics and Administration, fra handelshøyskolen BI. Hun tiltrådte stillingen 1. november.

Annonse
Annonse