Annonse
Thora Heieraas er ansatt som direktør for divisjon plan, arkitektur og landskap i Norconsult.   Foto: Norconsult.
Karrieresteg

Thora Heieraas blir direktør for ny divisjon i Norconsult

Thora har vært ansatt i Norconsult siden 1996, og har de siste 15 årene vært avdelingsleder for Planavdelingen ved Hovedkontoret.

– Vi forventet at det skulle bli stor interesse for denne nyopprettede lederstillingen, og vi har hatt mange sterke og godt kvalifiserte kandidater med i rekrutteringsprosessen, sier konserndirektør Hovedkontor i Norconsult, Bård Hernes.

 Han er svært fornøyd med at Heieraas har takket ja til stillingen, og stolte av at selskapet har så mange dyktige og motiverte lederkandidater i egne rekker.

– Med Thora har Norconsult fått en erfaren leder med god faglig innsikt som kjenner selskapet og selskapets rutiner svært godt, sier han.

Fag og ledelse

Den nye divisjonen vil ved oppstart ha 90 erfarne medarbeidere med et godt markedsinngrep innenfor Plan og Arkitektur, og er godt rustet for videre vekst og utvikling.

Divisjonen vil bidra med sin kompetanse innen alle øvrige markedsområder, og da spesielt innen Samferdsel og Bygg og eiendom.

– Jeg har vært ansatt i Norconsult i over 20 år, og har hatt gleden av å jobbe med veldig flotte og dyktige kolleger. Det har vært en spennende tid hvor jeg har fått lov til å utvikle meg innen både fag og ledelse. Jeg ser frem til å ta steget videre og begynne i jobben som direktør for Plan, Arkitektur og Landskap i Norconsult, sier Thora Heieraas.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse