Annonse
– Jeg ser frem til å lede en virksomhet i samspillet mellom teknologi og kommunikasjon, og bidra til at vi utnytter styrken av å være et av Norges aller største og mest kompetente kommunikasjonshus, sier Magnar Øyhovden Foto: Media Bergen.
Karrieresteg

Tidligere Sbanken-toppsjef blir konserndirektør for Media Bergen

Øyhovden har ledet Sbanken siden 2010 og har bidratt sterkt til at Sbanken gjennom 18 år har hatt de mest fornøyde bankkundene. 

I oktober gikk han av «etter enighet med styret», skrev selskapet i en melding i slutten av august.

Nå blir han konserndirektør for Media Bergen som er holdingselskapet for en rekke byråer innenfor kommunikasjons- og reklamebransjen; NOR PR, Oktan, Keyteq, Respons Analyse, Per Høj, Cox, Digitroll og Apility.

Teknologi og kommunikasjon

– Magnar skal styrke samspillet mellom byråene og gjøre oss klare til å vinne enda større oppdrag, sier eieren i Media Bergen, Ove Grønnevik.

Magnar Øyhovden er knyttet til sin forrige arbeidsgiver fram til han begynner i Media Bergen 1. mars 2020.

– Jeg ser frem til å lede en virksomhet i samspillet mellom teknologi og kommunikasjon, og bidra til at vi utnytter styrken av å være et av Norges aller største og mest kompetente kommunikasjonshus, sier Øyhovden som tidligere var leder for marked og kommunikasjon i Sbanken.

Han har utdannelse fra Norges Handelshøyskole og har deltatt på Solstrandprogrammet via AFF.

Media Bergen er en innovativ og digital byrågruppe som består av selskaper innen reklame, kommunikasjon og teknologi.

Det skandinaviske fellesskapet omfatter 230 personer og ledes fra Bergen. Byrågruppen består av selskaper i Bergen, Oslo, Stavanger, Hamar, København og Stockholm.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse