Annonse
Asger Hattel, tidligere administrerende direktør og leder for Next Merchant Services, er ansatt som ny toppsjef. Foto: Signicat.
Karrieresteg

Fintech-selskapet Signicat ansetter ny toppsjef og styreformann

Signicat er et norsk finansteknologi-selskap som leverer nettbaserte digitale identitetstjenester til offentlig og privat sektor.

Selskapet har 115 ansatte og tilbyr løsninger for elektronisk identifikasjon, autentisering, elektronisk signatur og andre identitetstjenester for bransjer med høye regulatoriske krav.

Nå henter de inn ny ekspertise for å sette fart på den internasjonale veksten.

Johan Tjärnberg, spesialrådgiver hos Ingenico Group og tidligere administrerende direktør hos Bambora, har blitt utpekt som ny styreformann, mens Asger Hattel, tidligere administrerende direktør og leder for Next Merchant Services, er ansatt som ny toppsjef.

Nåværende administrerende direktør og en av grunnleggerne av Signicat, fortsetter som aksjonær og går inn i rollen som senior forretningsutvikler.

– Jeg ønsker nå å gi stafettpinnen videre til en leder med mer erfaring i internasjonal vekst, og å skalere firmaet til det beste for nåværende og fremtidige kunder. Jeg vil fortsatt være knyttet til Signicat som aksjonær, og jeg ser frem til å jobbe tett sammen med Asger, og å fokusere på innovasjon og forretningsutvikling, sier Gunnar Nordseth, administrerende direktør i Signicat i en pressemelding.

Bygget opp Nets i Nord-Europa

Asger Hattel har mer enn 20 års erfaring med virksomheter innenfor finansielle tjenester, teknologi og telekom.

Han har tidligere vært Group Executive Vice President hos Nets. Der bidro han, som administrerende direktør for Merchant Services, med å bygge opp Nets som en leder i Nord-Europa.

Han har tidligere jobbet som Executive Vice President og leder for TDCs nordiske virksomhet. Han starter som ny administrerende direktør hos Signicat 8. januar 2020.

Johan Tjärnberg, som nettopp er utpekt som styreformann hos Signicat, har en solid bakgrunn med å bygge opp globale fintechs, tidligere som CEO hos Bambora som er en del av Ingenico Group Retail Business Unit.

På slutten av året, jobbet han som spesialrådgiver hos Ingenico Group, og vil i løpet av 2020 gå inn i styret til Ingenico.

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse