Annonse
Kristin Malonæs (49) kommer fra stillingen som nestleder i divisjon for Marked og Regioner i Innovasjon Norge. Foto: Rasmus Lang-Ree.
Karrieresteg

Hun blir nye administrerende direktør i Geno SA

​Kristin Malonæs starter som ny administrerende direktør i Geno SA 1. mars.

– Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgavene i Geno, og ser frem til å videreutvikle selskapet i tett samarbeid med de ansatte og styret. Geno har gjennom et langsiktig målrettet arbeid en helt unik posisjon i markedet.

– Det blir viktig for meg å legge rammene til rette for at Geno skal kunne fortsette sin gode utvikling og styrke sin posisjon internasjonalt, sier Kristin Malonæs, ny toppsjef i Geno i en pressemelding.

Mer bærekraftig verden

Kristin Malonæs er overbevist om at Geno kan bidra til en mer bærekraftig verden. Hun legger ikke skjul på at hun virkelig gleder seg til å ta fatt på lederjobben.

På spørsmål om hva som blir det aller viktigste for Geno framover svarer Kristin at det er økt salg internasjonalt.

— Jeg er også opptatt av at vi må få den internasjonale satsingen til å gjennomsyre hele organisasjonen. At alle er med på laget er en forutsetning for å være en spiller i dette markedet i framtida.

— Kundeorientering er og blir viktig, og jeg er imponert over arbeidet Geno allerede har gjort på dette området. Å vite hva kunden er opptatt av og sørge for en bedre kundeopplevelse blir avgjørende i framtida, og arbeidet med dette må videreføres i de internasjonale markedene.

Bred ledererfaring

Kristin Malonæs (49) kommer fra stillingen som nestleder i divisjon for Marked og Regioner i Innovasjon Norge.

Hun er utdannet siviløkonom og har en mastergrad i Kunnskapsledelse og eMarketing fra Handelshøyskolen BI.

Styreleder i Geno, Jan Ole Mellby forteller at det har vært viktig for styret at den nye administrerende direktøren har bred ledererfaring og evner å utnytte og videreutvikle kompetansen blant ansatte og for å styrke internasjonaliseringen av selskapet.

– Vi ønsker Kristin Malonæs velkommen som ny administrerende direktør og gleder oss til å samarbeide for å finne løsninger på noen av verdens utfordringer gjennom å utvikle både Geno og den mest bærekraftige og lønnsomme

Karrieresteg

Annonse

Karrieresteg

Annonse