Ledelse

Ine Dolve ansatt som ny driftsdirektør i Aker BP.

Ine Dolve blir ny driftsdirektør i Aker BP

Hun overtar etter Kjetel Digre som blir ny konsernsjef når Aker Solutions og Kværner slår seg sammen.

Publisert Sist oppdatert

Ine Dolve er ansatt som ny driftsdirektør (SVP Operations & Asset Development) i Aker BP og vil være en del av selskapets hovedledelse. Det skriver selskapet i en melding.

Dolve kommer fra stillingen som ansvarlig for Skarvfeltet i Aker BP og er utdannet Siviløkonom ved NHH i Bergen, og har en master i International Management fra ESADE i Barcelona. Dolve er også utdannet ved Sjøkrigsskolen.

– Ine har gjort en formidabel innsats som ansvarlig for Skarv. Hun har vist en god evne til å implementere systematiske forbedringer over tid, og med det bidratt til betydelig verdiskapning for selskapet. Hennes meget gode evne til å lede og motivere vil være viktig for den fasen vi som selskap skal gjennom i tiden fremover, sier administrerende direktør Kalle Hersvik.

Kjetel Digre, som innehar stillingen i dag er ansatt som CEO for Aker Solutions.

– Jeg vil benytte anledningen til å takke Kjetel for hans tid i Aker BP. Med sin brede erfaring fra industrien har han bidratt til å utvikle driftsorganisasjonen i Aker BP betydelig i den perioden han har vært hos oss. Jeg ser frem til et fortsatt godt samarbeide fremover i hans nye rolle i Aker Solutions.

Karrieresteg

Powered by Labrador CMS