Annonse
Foto: iStock
Karrieresteg

Kathrine Duun Moen blir ny administrerende direktør i Technogarden

Kathrine Duun Moen blir ny administrerende direktør i Technogarden.

Duun Moen kommer fra stillingen som direktør for eksterne kanaler i Forsvaret, en del av Forsvarets logistikkorganisasjon. Hun har tidligere jobbet som direktør for forretningsutvikling og IT i Relacom og 11 år i Statkraft der hun blant annet har hatt stillingen som Innovasjonsdirektør. I tillegg har hun syv års erfaring fra konsulentbransjen i Ernst & Young Advisory Services. Duun Moen er utdannet sivilingeniør i kjemi fra NTH (nå NTNU).

– Vi fikk svært mange godt kvalifiserte søkere til stillingen, og er meget fornøyde med at Kathrine takket ja til å lede Technogarden og videreutvikle et selskap i vekst, sier Egil Gossé, som er styreleder i Technogarden og konserndirektør for Norden i Norconsult i en pressemelding.

Technogarden er en ledende kompetanseleverandør innen rådgivende ingeniørtjenester, telecom/digitalisering, IT og prosjektledelse, og er et heleid datterselskap av Norconsult.

– Konsulent- og rådgivningsbransjen står ovenfor både muligheter og utfordringer; muligheter som kan utnyttes, og utfordringer som kan snus til konkurransefortrinn. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer, og ser frem til å bidra til videre utvikling sammen med resten av organisasjonen, sier Kathrine Duun Moen.

Technogarden gjennomfører årlig 500 konsulentoppdrag og 150 rekrutteringsoppdrag fordelt på 13 kontorer i Norge og Sverige.

 

Annonse
Annonse