Nina Christin Yttervik blr ny konserndirektør i for HR og HMS i Posten og Bring. 

Foto

Håvard Jørstad / Posten

Ny HR-direktør i Posten

Publisert: 14. januar 2020 kl 09.27
Oppdatert: 14. januar 2020 kl 09.27

Yttervik er utdannet jurist, og har hatt HR-lederstillinger i 20 år i ulike bransjer.

Hun har bakgrunn fra blant annet Enitel, Tine, BW Offshore, Aftenposten/Schibsted, Circle K.

Hun er nå HR- og organisasjonssjef i Snøhetta. Fra 1. mars trer hun inn i konsernledelsen i Posten og Bring.

– Med sterke varemerker og en solid og god kultur er det så mange muligheter for utvikling og innovasjon. Selskapet har imponert med sin evne til nyskaping og omstilling, og jeg gleder meg til å være med på den neste delen av denne endringsreisen, sier Nina Christin Yttervik i en pressemelding.

Bærekraftig drift

Hun har helt fra studietiden hatt som mål å jobbe med mennesker og HR. I tillegg til jusstudier, har hun toårig Master of Management med fokus på læring og ledelse.

Saken fortsetter under annonsen

– Jeg ser frem til å få Nina inn som en del av konsernledelsen. Hun har en spennende og variert faglig bakgrunn, og hennes brede ledererfaring vil bli verdifull for oss de kommende årene, sier konsernsjef Tone Wille i Posten Norge.

Yttervik ser frem til å ta fatt på en ny bransje og lære et nytt selskap å kjenne - og hun gleder seg til å treffe sine nye kolleger.

– Å utvikle organisasjoner og mennesker og legge til rette for å skape kultur for vekst, kundeorientering, engasjement, samhandling, personlig utvikling og trivsel driver og gleder meg hver dag. Jeg føler meg heldig som sammen med konsernstab HR og HMS skal få lov til å bidra til dette i Posten og Bring i en tid hvor bærekraftig drift og de menneskene som bidrar hver dag utgjør den store forskjellen, sier hun.

Karrieresteg
søn 20.02.2022 23:47