Ledelse

Morten Anstorp Rosenkvist blir ny administrerende direktør i Lånekassen.

Ekspedisjonssjef blir ny direktør for Lånekassen

Morten Anstorp Rosenkvist (42) blir ny administrerende direktør i Lånekassen.

Publisert Sist oppdatert

Lånekassens styre har ansatt Morten Anstorp Rosenkvist (42) som ny administrerende direktør i Lånekassen. Han er ansatt i Lånekassen for en åremålsperiode på seks år.

– Jeg gleder meg til å starte i det som kanskje er Norges mest spennende offentlige virksomhet. Jeg er veldig motivert av det store samfunnsoppdraget til Lånekassen – å gjøre utdanning mulig. Lånekassen betyr utrolig mye for veldig mange, sier Morten Anstorp Rosenkvist.

Morten Anstorp Rosenkvist kommer fra stillingen som ekspedisjonssjef i Kunnskapsdepartementet hvor han har ansvaret for videregående opplæring, fagskole, kompetansepolitikk og utdanningsstøtteordningene.

– Stabil og sikker drift

– Morten Anstorp Rosenkvist er en utviklingsorientert leder som har gode forutsetninger for å videreutvikle Lånekassen, sier styreleder i Lånekassen Seunn Smith-Tønnessen og legger ti:

– Han har inngående kjennskap til forvaltning og politiske prosesser, og samtidig god forståelse for kundenes forventninger og behov. Styret er trygge på at Morten vil balansere behovene for utvikling med stabil og sikker drift. Gjennom rekrutteringsprosessen har vi opplevd at Morten har et stort engasjement for Lånekassen og samfunnsoppdraget.

Powered by Labrador CMS