Annonse
– Jeg håper at det å bestille mat av og til kan erstatte hjemmelaget mat og tror at det å få restaurantmat på døren er en vane som er kommet for å bli, sier Elisabeth Stenersen.  Foto: Wolt.      
Lederspeilet
Norgessjef for Wolt

– Jeg var sinnsyk i gjerningsøyeblikket

Matleveringsbransjen er i en privilegert situasjon om dagen. På tross av at flere serveringssteder i hardt rammede norske byer må stenge dørene på grunn av økte smittetall, har det aldri vært større etterspørsel etter mat levert på døra.

Mange restauranter har derimot åpnet opp for hjemmelevering av mat for å prøve å holde driften gående gjennom pandemien. En relativ nykommer på markedet som gjorde sitt inntog i hovedstaden noen måneder før landet stengte ned, er det teknologiselskapet Wolt.

Les resten med abonnement fra
Velg det abonnementet som passer best for deg. Priser fra:
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her

Elisabeth Stenersen (37)

Aktuell: Norgessjef for Wolt

Karriere: Startet karrieren som konsulent i EY, har hatt flere stillinger i Equinor, sist som leder for energilagring.

Utdanning: Økonomibachelor fra University of North Dakota og siviløkonom fra NHH.

Familie: Mann og to barn

Bosted: Besserud, men opprinnelig fra Narvik

Hobby: Ski og tennis

Annonse

Elisabeth Stenersen (37)

Aktuell: Norgessjef for Wolt

Karriere: Startet karrieren som konsulent i EY, har hatt flere stillinger i Equinor, sist som leder for energilagring.

Utdanning: Økonomibachelor fra University of North Dakota og siviløkonom fra NHH.

Familie: Mann og to barn

Bosted: Besserud, men opprinnelig fra Narvik

Hobby: Ski og tennis

Annonse