Ledelse

Trond Sundnes (46) er ny konsernsjef i NHST Media Group.

Trond Sundnes blir ny konsernsjef for NHST Media Group

Hans hovedansvar vil være norske og internasjonale publikasjoner og konsernfunksjoner.

Publisert Sist oppdatert

Styret i NHST Media Group har ansatt Trond Sundnes (46) som ny konsernsjef. Han kommer fra stillingen som konserndirektør for NHST Global Publications, og har jobbet i ulike roller i konsernet siden 2007.

– Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne nye rollen. Og jeg vet hva jeg går til: dyktige kolleger, ekstremt sterke merkevarer og et ønske om vekst fremover. Så jeg ser frem til å komme i gang, sier Sundnes.

Styreleder for DN

Sundnes går inn som styreleder i Dagens Næringsliv, og vil i den nye rollen jobbe for å videreutvikle samarbeid og synergier innad i konsernet.

– Vi har de siste årene jobbet veldig godt med samarbeid og læring på tvers i konsernet, blant annet innen teknologi og innhold. Nå er målet å bygge enda sterkere publikasjoner som kan vokse. Det skal sikre at vi kan fortsette å levere fantastiske journalistiske prestasjoner, både i Norge og internasjonalt, sier Sundnes.

SaaS-selskapene Mynewsdesk og Mention Solutions vil fortsatt rapportere til CFO Baard Haugen som styreleder i begge selskaper. Baard Haugen vil i denne rollen rapportere direkte til styret i NHST Media Group.

– Trond har vært sentral og svært viktig i den digitale omstillingen vår, først i DN og så i Global, de siste årene. Styret er imponert over det han har fått til å skje med både utvikling av forretningsmodeller, vekst, digital omstilling og produktutvikling.

– At han også har en bred journalistisk bakgrunn gjør styret trygg på at han er den riktige til å ta denne rollen. Vi synes det er spesielt hyggelig at vi har kunnet rekruttere til denne stillingen internt, sier styreleder i NHST Media Group, Anette S. Olsen.

Powered by Labrador CMS