Ledelse

Fredag slippes Svante Randlerts ledelsebok «Drömledarskapet». Det er en praktisk handbok om hva du som leder må gjøre og ikke gjør i dag, for at du og dine medarbeidere skal prestere bedre sammen i morgen.

Ledere skal gå fra å instruere til å involvere

Den svenske ledelserådgiveren Svante Randlert slår et slag for lagarbeid på arbeidsplassen i sin nyeste bok «Drømmelederskapet». – Bonuser burde bli gitt basert på lagarbeid, ikke bare for individuell innsats, sier han.

Publisert Sist oppdatert

Gründeren bak den suksessfulle lederpodcasten «Chefssnack», Svante Randlert, har skrevet det han omtaler som en «kokebok» for ledere. Her får ledere servert en liste på ti gjøremål for å utøve det perfekte lederskapet.

Boken er krydret med en rekke ingredienser for å oppnå drømmelederskapet, men Svante understreker at det er lederne selv som må være kokkene.´

– I dag er det mange virksomheter som leier inn konsulenter for å gjøre jobben. Det er feil. En leder må være kokk og selv lage maten. Her har dere oppskriften, sier han og peker mot den ferske utgaven av sin nyeste bok.

For å lese denne saken må du være abonnent

Dagens Perspektiv - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler digitalt og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Dagens Perspektiv
Nett og papir
3 mnd

99,- 715,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett og papir
12 mnd

2700,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
1 mnd

1,- 199,-

KJØP

Dagens Perspektiv
Nett
12 mnd

2290,-

KJØP

Powered by Labrador CMS