Annonse
team_jobber_m__.jpg

IT-bedrifter til topps i trivselsmåling

Den norske avdelingen av amerikanske Great Place to Work Institute har gjennomført undersøkelsen blant selskapene de selger rådgivings- og analysetjenester til.

Finn.no, Reitangruppen og IT-selskapet Steria har de mest fornøyde ansatte blant bedrifter med over 250 ansatte. Blant mellomstore virksomheter trives ansatte hos det amerikanske programvareselskapet SAS Institute best, mens Itema i Trondheim skårer høyest blant små virksomheter.

12.000 ansatte i Norge har svart på undersøkelsen om sitt arbeidsmiljø. De har gitt uttrykk for om de har tillit til ledelsen, om de er stolte av arbeidsplassen sin og hvor høyt de setter det kollegiale fellesskapet.

– Tillit og ansvar skaper trygghet, og medarbeiderne er da mer villige til å bidra med ideer og forslag. Innovasjon har derfor gode kår på de beste arbeidsplassene. Et godt eksempel på en virksomhet som har lyktes med innovasjon, er nettopp en av årets vinnere, FINN.no, sier administrerende direktør Jannik Krohn Falck i Great Place to Work. (©NTB)

 

Annonse
Annonse