Annonse

Sommerfly: Flyselskapenes godbiter

Selskapet kutter prisene kraftig. Mange av Widerøes destinasjoner ligger i de kjente turiststedene som trekker utlendinger til landet, som Vestlandsfjordene, Lofoten og Nordkapp. Dette er prospektkort-Norge. Rutenettet, din reiserute og hvilket selskap du eventuelt har bonusordning i, avgjør valget ditt. Widerøe har en annen ruteprofil og rabattopplegg enn de to andre konkurrentene. Skal du virkelig gjøre Norge i sommer, er dette kanskje selskapet for deg. Det er tungvint å komme seg fra Sør-Norge og nordover eller omvendt med Widerøe, men det går ved hjelp av omveier. Torp utenfor Sandefjord er selskapets hovedflyplass i Sør, men det har også avganger fra de store byene, inklusive Oslo og Bergen.

Merk deg at du får doble bonuspoeng hos Braathens. Det tilsvarer omtrent fem prosent rabatt hvis du tar ut bonusen innenlands.

SAS er det eneste av de tre store, norske flyselskapene som har sommerpriser til utlandet. Alle selskapene gir detaljinformasjon på sine hjemmesider, som er www.sas.no, www.braathens.no
og www.wideroe.no.

Annonse
Annonse