Annonse
jan_erik_larsen.jpg

Vil ha granskning av NRK Møre og Romsdal

I en kommentar til en lederartikkel som redaktør Magne Lerø har publisert på Ukeavisen Ledelses nettutgave, hevder Larsen at NRK Møre og Romsdal har sett det som sin fremste oppgave å være den fremste propagandisten for Molde.

«Det er markedsført mange konspirasjonsteorier i sykehussaken som begynner å ligne på en systematisk svertekampanje av Kristiansund og nordmøringene (...) Når statskanalen har mistet tilliten i store deler av fylket, har den knapt noen berettigelse lengre», skriver Larsen.

Les kommentaren her

Han reagerer på at NRK sprer regelrette faktafeil og ikke bryr seg om å rette dem opp. Dette blir igjen grunnlag for det han kaller «systematisk møkkaspredning».

Larsen tilbakeviser på det sterkeste at han har grepet inn og overtalt Jens Stoltenberg til å sørge for at politiets administrasjon ble liggende i Kristiansund og ikke i Molde.

«Ifølge fylkets største medieredaksjon er det altså slik at undertegnede først manipulerte en hel regjering, flertallet i justiskomiteen, og deretter det borgerlige flertallet på Stortinget, til å handle mot sin egen vilje og mot sitt beste skjønn. Fabelaktig», skriver Larsen og forklarer at han har avvist å stille opp foran kamera for å bringe sin versjon.

«Det interessante er ikke 'min versjon'. Det interessante er fakta. Og de finnes, for den som er interessert i dem. Fylkets største medieredaksjon kan ikke skyve bevisbyrden for sin egen journalistikk og sine egne absurde vinklinger og påstander over på andre», avslutter Larsen.

Siste: NRK Møre og Romsdal gikk onsdag kveld ut og beklaget at de «har hatt en uklar fremstilling av saken».

 

Annonse
Annonse