Nyskaping

Apotek 1 vant "Årets butikkjede 2017" på Kjøpesenterkonferansen. På bildet: Anders Vik på vegne av Apotek 1 (til høyre) og jurymedlem Morten Mørken.

Kan smykke seg med tittelen «Årets Butikkjede 2017»

Torsdag vant Apotek 1 sin tredje pris for året, da Kjøpesenterkonferansen utnevnte apotekkjeden til «Årets Butikkjede 2017».

Publisert Sist oppdatert

Administrerende direktør Øyvind Winther er fornøyd med prisen, sier han i en pressemelding:

– Jeg er svært stolt på vegne av alle ansatte i Apotek 1 som gjør en iherdig innsats for at vi skal være ikke bare best i bransjen, men best i Norge. Å ta «grand slam» på denne måten er nesten utrolig, sier han.

Utmerkelsen «Årets Butikkjede» gis hvert år ut av Nordic Council of Shopping Centers Norge til den butikkjeden som i løpet av de siste tolv månedene oppleves som kjøpesentrenes mest attraktive samarbeidspartner, og som har gitt kjøpesenterkunden den beste handleopplevelsen i året som har gått.

– Mer enn 100 av våre apotek er plassert i kjøpesenter rundt omkring i Norge. Det er fint å se at gjennom å være en fagkanal der våre medarbeidere har et bevisst fokus på å bruke sin kunnskap til kundens fordel, så tilfører vi også en verdi for de kjøpesentrene vi samarbeider med, sier Winther.

Han legger til at de tar med seg denne anerkjennelsen inn i det videre arbeidet med å utvikle gode kundemøter samtidig som de skal være tydelige og offensive i markedet.

NCSC begrunner prisen slik:

– Apotek1 er en velkjent og populær aktør i sitt segment. De har i stor grad evnet å markedsføre seg til en ”top-of-mind”- posisjon hos en stor andel av befolkningen, både via tradisjonelle og mer moderne markedsføringskanaler. Dette har resultert i en solid vekst i omsetning, og vi er glade for at så mange som rundt en tredjedel av kjedens butikker er etablert på et kjøpesenter, sier Rolf O. Svendsen, leder NCSC Norge.

Powered by Labrador CMS