Samfunn

FpU-leder Bjørn-Kristian Svendsrud lover å snakke om Frp-politikk når han holder åpningstalen til ungdomspartiets sommerleir i Lillesand torsdag.

– Arbeiderpartiet er ikke et styringsdyktig parti

Arbeiderpartiet er per dags dato ikke et styringsdyktig parti, mener formann Bjørn-Kristian Svendsrud i Fremskrittspartiets Ungdom (FpU).

Publisert Sist oppdatert

Han reagerer på det han kaller «ufin kritikk av Frp» fra AUF-leder Mani Hussaini i talen han holdt til sommerleirdeltakerne på Utøya onsdag.

– Jeg kan ikke finne noen annen grunn til hans fokus på Frp enn at AUF, Ap og arbeiderbevegelsen åpenbart mangler tiltak for å løse de utfordringene Norge virkelig står overfor. Når AUF mangler egen politikk, velger de i kjent stil å angripe Frp, skriver Svendsrud i en epost til NTB.

Han lover at han selv vil snakke om FpUs gjennomslag med Frp i regjering når han åpner ungdomspartiets sommerleir i Lillesand torsdag ettermiddag.

– Jeg skal ikke rakke ned på verken AUF eller de andre partiene, jeg skal fokusere på oss selv i min tale til FpUs sommerleir, sier han.

Svendsrud mener alternativet til dagens regjering er å la Arbeiderpartiet ta «kommunistene i Rødt og virkelighetsfjerne MDG inn i varmen».

– Det vil føre til en vanskeligere hverdag for folk flest med høyere skatter og avgifter, en usikker tilnærming til NATO og mindre frihet til den vanlige mannen i gata.

AUF-leder Hussaini gikk løs på Frp i sin åpningstale på Utøya og anklaget blant annet partiets tidligere justisminister Per-Willy Amundsen for å nøre opp under hat og frykt mot muslimer.

Powered by Labrador CMS