Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Minilagre blir mer populært: Her er gode grunner til å skaffe seg et

Annonsørinnhold

Beste nettmegler for aksjehandel

Hvordan skal du velge den beste nettmegleren for deg? Vi gir deg i denne artikkelen tips til hvordan du bør velge en nettmegler i mylderet av alternativer.

Annonsørinnhold

ANNONSØRINNHOLD7 grunner til at emosjonell intelligens er en av de viktigste jobbferdighetene

Hvordan bli en ettertraktet og viktig ressurs på en økende globaliserende arbeidsplass. Få tips om verktøy for å komme i gang!

Annonsørinnhold

Gjør det vanskelige lettere- planlegging av begravelse

En gang i løpet av livet vil de aller fleste av oss oppleve å miste noen av de vi holder nært. Dette er en vanskelig stund, og sorg kan være overveldende. I tillegg skal det planlegges en begravelse, som kan oppleves vanskelig i den tunge tiden. Begravelsen sees ofte på som en måte å kunne ta farvel med de man ønsker, og mange opplever det som en fin slutt på livet til dem man er glad i.

Annonsørinnhold

Husk å søke om visum når du skal på ferie

Hvis du planlegger å reise inn i det nye året, eller vil planlegge en utenlandsferie i tiden som kommer, så er det det viktig å søke om visum. Det er mange som ikke vet at noen land krever helt særlige visum, og at det ikke er nok med bare flybilletter og pass. Her kan du finne ut hvordan du søker om visum, og hvilket du kan skaffe på nett.

Annonsørinnhold

Hva kan du gjøre med ryggsmerter fra å sitte for mye på jobb?

Hvordan kan du spare penger på strøm?

I disse tider hvor strømprisene har skutt til himmelen og vinteren har satt sin anmarsj, er det mange som opplever at strømprisene begynner å bikke over smerteterskelen.

Annonsørinnhold

Slik setter du inn et kompakt kateter

Hvis du er mann og har vannlatingsproblemer som krever kateterisering, er det viktig at du lærer deg hvordan du kateteriserer korrekt. Nedenfor finner du en veiledning til hvordan du bruker det kompakte kateteret - SpeediCath® Compact Mann. Vær oppmerksom på at selvkateterisering kun skal utføres etter resept fra lege og etter grundig opplæring.

Annonsørinnhold

ANNONSØRINNHOLDProsessledelse - slik lykkes du med tverrfaglig samarbeid»

Vil du lykkes med kommunikasjon og samhandling i et arbeidsliv som er i stadig endring? På Playmakerkurs får du de verktøyene du trenger.

Annonsørinnhold

Høysesong for kredittkort

November og desember er høysesong for kredittkort - stadig flere kjøper julegaver på nettet og mange foretrekker kredittkort som betalingsmiddel ved netthandel.

Annonsørinnhold

Disse julegavene gleder fler enn bare de som åpner dem

Det å kjøpe julegaver som har en ekstra betydning kan for mange være ekstremt hyggelig å både gi og motta. Vi har derfor funnet frem noen gode julegavetips som ikke bare gleder de som åpner den, men også de du kjøper dem av.

Annonsørinnhold

Hvordan få overskudd til matlaging i travle jobbuker

Etter en lang dag på kontoret er ofte det å forberede et hjemmelaget måltid det siste du vil gjøre. Når du er tom for energi og magen rumler, frister det veldig lite å gå på butikken, handle inn det som trengs og så bruke tid på å lage mat.

Annonsørinnhold

Sånn bruker vi industri roboter i norsk industri

Annonsørinnhold

Få en bedre hverdag med riktig fagforening

Det å trives på jobb er mer viktig enn man tror, og når det kommer til dette, er det å ha den riktige fagforeningen noe som virkelig kan hjelpe deg med å få en god hverdag på jobben din, og ikke minst den lønnen du fortjener.

Annonsørinnhold

3 tips til bedre helse

Når det kommer til å snakke om helse, er noe av det første de aller fleste av oss tenker på trening, sunn mat og god søvn. Men selv om dette er viktige deler av god helse, så er det ikke alt!

Annonsørinnhold

Slik forbedrer du egen økonomi med kredittkort

Under kan du lese mer om hvordan kredittkort kan gjøre hverdagen enklere og lommeboken litt tykkere.

Annonsørinnhold

Styret - fra bremsekloss til pådriver

Man kan ikke kontrollere og administrere seg fram til økt inntjening og selskapsverdi.

Annonsørinnhold

5 gode grunner til å skaffe deg smarthus

Mange trodde kanskje at vi skulle kjøre rundt i flyvende biler etter å ha passert år 2020. Vi er ikke der helt enda, men smarthus gir oss muligheten til ganske mye kult – du kan blant annet sette på kaffen automatisk når du står opp, eller styre boligens lys og varme med mobilen.

Annonsørinnhold

Forbrukslån kan være bedre enn kredittkort

Annonsørinnhold

Slik kan du føle deg litt bedre i vinter

Vi nordmenn er vant med lange, kalde og ikke minst mørke vintre. Vintersesongen kan virke endeløs og mange merker at mørket tærer på humøret. Heldigvis er det ikke så mye som skal til for å tilføre litt ekstra kos i hverdagen.

Annonsørinnhold

Nå kan du betale med kryptovaluta flere steder i Norge

Kryptovaluta har blitt et populært fenomen i dagens samfunn, og de aller fleste har nok hørt noe om kryptovaluta som Bitcoin. Større selskap som Amazon, Tesla, Facebook, Mastercard og Facebook har så smått begynt å vurdere eller til og med tilby kryptovaluta som en betalingsmetode.

Annonsørinnhold

Vet du hvor mye penger du kan spare på å senke innetemperaturen? Vi har svaret

Visste du at du ikke behøver å senke innetemperaturen med mer enn 1 grad for å spare flere tusen kroner?

Annonsørinnhold

Tenk over dette hvis du vurderer et forbrukslån

Det å ta opp et forbrukslån har aldri vært enklere. Og dette er selvsagt positivt, men det er ikke bare positivt, for det er lett å bare si ja til et raskt lån uten å lese alt det med liten skrift, så her får du vite alt du trenger for å ta et bra valg og unngå å sette deg selv i en dum situasjon helt unødvendig.

Annonsørinnhold

Dette er handelsplattformen som nordmenn investerer på

Vi ser en økende trend når det kommer til aksjehandel hos private investorer. Flere og flere interesserer seg for dette markedet, og utforsker en rekke forskjellige måter å investere på. Etoro er en anerkjent handelsplattform som både blir valgt og favorisert av mange nordmenn, nettopp fordi den er brukervennlig og tilbyr kjøp av en rekke ulike finansielle instrument.

Annonsørinnhold

Hvordan feire jul på arbeidsplassen?

På enhver arbeidsplass er det viktig med godt humør. Det er viktig å vise arbeidstakerne dine at du setter pris på dem, og bruke noen gode virkemidler for å høyne humøret. Det er mange ulike måter å oppnå dette på, avhengig på hva slags arbeidsplass du har. Og jul er jo alle glade i, så da er det mye man kan gjøre. Så les videre for å se noen gode ideer til hvordan du kan feire jul på arbeidsplassen.

Annonsørinnhold

Skandinavisk stil tar verden med storm

Ikke bare her hjemme, men også globalt har skandinavisk design vært en ettertraktet interiørstil i en årrekke. Det skandinaviske designet har blitt selve kjennetegnet på minimalistisk stil. Stilen har tatt sin form gjennom flere hundre år med endringer det sosiale, politiske og ikke minst økonomiske forhold. Hvordan kan man implementere den skandinaviske stilen inn i hjemmet i 2021?

Annonsørinnhold

Klarer du en renteøkning til?

I september satte Norges Bank opp styringsrenten med 0,25 prosent. Sentralbanken har tidligere varslet om at renten trolig skal settes opp en gang til i desember. Dette er første gang på flere år at vi ser en renteoppgang, og risikoen er stor for at vi kommer se flere rentehopp oppover i året som kommer.

Annonsørinnhold

Derfor mener ekspertene at denne lånetypen kan være midt i blinken til oppussing og kjøp av nytt utstyr

For deg som har varierende inntekt og ønsker å betale litt mer på lånet noen måneder, og mindre andre måneder, kan et rammelån være gunstig. Eva Sørmo i Enomi mener god økonomisk styring må ligge i bunnen dersom et rammelån skal lønne seg.

Annonsørinnhold

Salg av fritidsboliger har gått opp

Nordmenn flest har alltid vært glad i å eie, eller å kunne besøke, hytter på fjellet og ved vannet. Naturen vi er så heldige å ha i Norge, gjør at selv om vi er glad i å reise, så ønsker vi også å oppleve vårt eget land.

Annonsørinnhold

Hvorfor er insektbasert hundemat mer bærekraftig?

Klimaendringer og utfordringer er et tema for allmennheten. Flere og flere mennesker er klar over at bærekraftige alternativer er nødvendig i fremtiden for at verden skal være et godt sted å bo.

Annonsørinnhold

Skal du starte investeringseventyret i sommer?

Det er mange som ønsker å begynne å investere, men som likevel ikke tar tak og faktisk begynner.

Annonsørinnhold

Naturlig helbredelse

Siden uminnelige tider har vi brukt naturen til å helbrede sår og kurere plager.

Annonsørinnhold

Bruk brukte bildeler til å gi bilen din nytt liv

Når man eier en bil, vet man hvor viktig det er å holde den i toppform.

Annonsørinnhold

Slik blir du kvitt flass og tørr hodebunn

Mange mennesker lider av tørr hodebunn og flass, og det kan være veldig plagsomt. Men heldigvis kan du raskt bli kvitt problemet.

Annonsørinnhold

Skap arbeidsglede for dine ansatte

Tiden der man ikke la vekt på lykkelige medarbeidere på jobben er forbi. Generelt har det jo blitt en kraftig forbedring i forhold til hvordan man ser på mental helse, og hvor viktig det er for at mennesker skal kunne jobb på en god måte.

Annonsørinnhold

Trenger parforholdet et lite løft?

Du kjenner deg kanskje igjen. Sene og romantiske kvelder med deg og kjæresten, har blitt byttet ut med hverdagens mange gjøremål. Heldigvis finnes det noen små grep dere kan gjøre sammen for å puste liv i kjærlighetslivet igjen.

Annonsørinnhold

Hvorfor benytte lånemeglere til forbrukslån?

Hvis du vurderer å ta opp et lån er det viktig å sørge for å få så lav rente som mulig. Siden forbrukslån generelt er relativt dyre gjelder det ikke minst når du skal søke om et slikt usikret lån. Her viser vi deg hvordan lånemeglere kan hjelpe deg til å finne det lånet som er best for deg.

Annonsørinnhold

Hyttelån med lave skuldre

Når vi drar på hytta er det for å slappe av fra hverdagen. Hvis du planlegger å kjøpe en hytte er det derfor viktig å vurdere finansieringen godt på forhånd, slik at du unngår bekymringer. Her viser vi deg hva du bør tenke over ved et hyttelån.

Annonsørinnhold

Oppdag Norge

Lei bil hos Sunndal bilutleie

Annonsørinnhold

AnnonsørinnholdGuide til refinansiering av boliglån

I dag er det veldig enkelt å refinansiere et boliglån rent praktisk. Det trenger heller ikke koste noe særlig å flytte et lån, noe som gjør det lettere å redusere lånekostnadene.

Annonsørinnhold

Les testene før du kjøper

Når man skal kjøpe noe, nesten uansett hva det er, er det nesten alltid så mange forskjellige valg at det er vanskelig å velge. Og særlig nå som vi handler så mye på nettet, har det blitt vanskeligere og vanskeligere å skille mellom hvilke muligheter som er gode, hvilke som er greie og hvilke som man rett og slett bør la være med å kjøpe.

Annonsørinnhold

Dette er en Krypto Wallet

Det er vanskelig å ikke ha fått med seg alt oppstyret rundt Bitcoin.

Annonsørinnhold

Dette bør du vite om renter på kredittkort

Rentene på kredittkort er ikke rimelige sammenlignet med de fleste lån.

Annonsørinnhold

Smålån uten sikkerhet

Mange vil stå i en situasjon i løpet av livet, der man behøver å låne noen penger. Dette kan være til å gjøre viktige kjøp, hjelpe å finansiere skader eller reparasjon, eller noe helt annet.

Annonsørinnhold

Tips for sikker nettbruk

Internett kan være verdens beste ting for de aller fleste av oss. I dag er vi avhengige av internettet, og vi bruker nettet til alt fra kommunikasjon med kjære til shopping og som en informasjonskilde.

Annonsørinnhold

Skap en god arbeidsplass i helsesektoren

Er dere en bedrift som arbeider innenfor helsesektoren? Da vet dere nok også hvor viktig de ansatte på arbeidsplassen er.

Annonsørinnhold

Alltid gode kjøpKjøp verktøy på Globaltools.no

Hvis du tenker at surdeigsbaking og strikking ikke er en hobby som passer helt for deg, så er dette et perfekt tidspunkt å drive renovering hjemme.

Annonsørinnhold

Hva er lån uten sikkerhet?

Når du er på jakt etter lån på nettet, så kommer du helt sikkert til å støte på begrepet ‘lån uten sikkerhet’, men hva betyr egentlig dette, og hvordan finner du det beste lånet online?

Annonsørinnhold

Trenger man egentlig en håndstøvsuger?

De fleste har en vanlig støvsuger, men spørsmålet er om man egentlig trenger en håndstøvsuger i tillegg?

Annonsørinnhold

Hvordan fungerer lån på nettet?

Det er mange lån å velge mellom på nettet, og det kan være vanskelig å vite hva man skal se etter når man skal finne den løsningen som passer best til ens behov.

Annonsørinnhold

Hvorfor foreta bærekraftige investeringer?

I dag er det fokus på grønn overgang og bærekraft, også når det gjelder aksjer og investeringer.

Annonsørinnhold

Slik velger du riktig ytterdør

Ytterdøren er det første du møter når du kommer til et hus, og er også det første inntrykket dine gjester får av hjemmet ditt. Ytterdører kommer i et vell av materialer, farger og former, men hvilken ytterdør er den ideelle for deg?

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold4 viktige trender innenfor kundeservice 2021

Annonsørinnhold

Hvorfor er ETF investering blitt så populært?

Investering i ETF’er er blitt svært populært blant nordmenn, og dermed så blir det relevant å undersøke hvorfor. Hva er det som har forårsaket denne stigende populariteten, og er det noe som alle kan investere i? Det skal vi se litt nærmere på her.

Annonsørinnhold

Hjelp deg selv til en sikrere økonomisk fremtid med investeringer

Vi er mange som har merket den globale pandemi på pengepungen. Noen av oss har mistet jobben, andre ser sitt selvstendige arbeidseventyr går opp i røyk. Til tross for støtteordninger og en utstrakt hånd fra myndighetenes side, så går mange borgere en usikker økonomisk fremtid i møte. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke muligheter privatpersoner har, for å sikre sin økonomiske fremtid, gjennom investeringer.