Annonse

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Hvorfor er ETF investering blitt så populært?

Investering i ETF’er er blitt svært populært blant nordmenn, og dermed så blir det relevant å undersøke hvorfor. Hva er det som har forårsaket denne stigende populariteten, og er det noe som alle kan investere i? Det skal vi se litt nærmere på her.

Digital selger og markedsfører

Vi ønsker å styrke vår digitale kompetanse og ønsker å knytte til oss for eksempel en student eller andre som ønsker en deltidsstilling. Vi ser for oss at vi trenger en som kan jobbe minimum 25% pr uke.

Annonsørinnhold

Får igjen 250.000 kroner av staten

I august 2020 refunderte vi nærmere to hundre tusen kroner til våre kunder som har byttet ut sitt gamle kuldemedium. Nå i oktober får vår nye kunde Goman Bakeriet refundert hele 250 000 kroner på sitt innbytte – det tilsvarer 50 % av investeringen i det nye anlegget deres.

Annonsørinnhold

Kom med på investeringsbølgen

Selv om du sitter i en superspennende jobb i dagligvarehandelen, så har du kanskje bruk for en ny fritidsinteresse? Hva med en hobby som du kan tjene penger på? Investeringer kan faktisk være både spennende og morsomt, og det er ikke uten grunn at flere og flere nordmenn begynner med investeringer på fritiden.

Annonsørinnhold

Drømmen om å bli selvforsynt?

Drømmer du om å kunne bli mer og mer selvforsynt? Så er du ikke alene. Interessen for å bli selvforsynt, har eksplodert i løpet av de siste årene, og flere og flere nordmenn dyrker grønsakene sine selv. Her kan du får gode råd til hvordan du utlever drømmen om å bli mer selvforsynt, både i forhold til kosthold, og til økonomi.

Annonsørinnhold

Hjelp deg selv til en sikrere økonomisk fremtid med investeringer

Vi er mange som har merket den globale pandemi på pengepungen. Noen av oss har mistet jobben, andre ser sitt selvstendige arbeidseventyr går opp i røyk. Til tross for støtteordninger og en utstrakt hånd fra myndighetenes side, så går mange borgere en usikker økonomisk fremtid i møte. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke muligheter privatpersoner har, for å sikre sin økonomiske fremtid, gjennom investeringer.

Annonsørinnhold

Få en sikrere økonomisk fremtid med investeringer

Kulturlivet står i en av sine største økonomiske kriser, og det er mange kunstnere som ser fremtiden smuldre sammen. Til tross for støtteordninger og en utstrakt hånd fra myndighetenes side, så går kunst og kulturlivet, en usikker fremtid i møte. I denne artikkelen ser vi nærmere på hvilke muligheter privatpersoner har, for å sikre sin økonomiske fremtid gjennom investeringer.

Velkommen til årets VTA-konferanse

Velkommen til årets VTA-konferanse som i år har blitt en digital uke om tilrettelagt arbeid.

Annonsørinnhold

Produktserien Pink Lady® lokker nye kjøpere til hyllene dine

Utmerkede resultater bekrefter utviklingen til merkevaren.

Annonsørinnhold

Opprettholde rengjøringsstandarder og reduksjon av driftsstans i tøffe miljøer

Uavhengig av de ekstra hygieniske hensyn som COVID-19 har medført, så har rengjøringsregler i tøffe produksjonsmiljøer alltid blitt gjennomført til ekstremt høye standarder. Dette for å redusere risikoen for bakteriell forurensning, spesielt fra områder der produktet kan ha samlet seg.

Nye JobpicsEt visuelt verktøy for studie- og karrierevalg

Nye Jobpics fra Arbeid & Inkludering er et billedbasert interesseverktøy som kan brukes av alle.

Kompetanse for økt inkludering

Velkommen til årets største fagkonferanse om arbeidsinkludering på Scandic Oslo Airport Hotel 7-8. mai.

Hull i CV-en ble til fast ansettelse i byggenæringen

Oslo Entreprenørbedrift, Oslo Murmesterbedrift og Oslo Tegl & Puss har alle ansatt gjennom Ringer i Vannet, og det er arbeid og inkluderingsbedriften Rehabil som har skaffet kandidatene.

Åpent Bakeri med åpen dør

Hos Åpent Bakeri er det å inkludere flere i arbeidslivet en selvfølge. Deria Ibrahim Afhakama, Omran Mohamad Alkhatib og Abdirahman Jama Mahmod er tre av medarbeiderne som har fått sjansen til å prøve seg hos det populære bakeriet i Oslo.

Minst 2.000 flere tilrettelagte jobber!

4. oktober arrangerte Vekstbedriftene og ASVL Årets Viktigste Frokost over hele landet. Bedriftene fremmer et nasjonalt krav om minst 2.000 flere tilrettelagte jobber.

Fra uføretrygd til fast jobb som fagarbeider

Den 6.juni i år gikk Tommy B. Amundsen opp til fagprøven for produksjonsteknikk og bestod med glans. To måneder seinere fikk han jobb hos Bilfinger på Herøya, og nå bytter han ut uførestønaden med lønnsinntekt.

Sikret seg drømmejobben

Fra lærekandidat til tilrettelagt arbeid: Allerede før hun var ferdig med tiden som lærekandidat innen kokkefaget, sørget aktive foreldre, bedriften og Harminder selv for at hun fortsatt hadde en arbeidsplass å gå til etter at læretiden var over. Nå gleder den unge jenta seg til å gå på jobb hver eneste dag.

– Verdien av arbeid er undervurdert

Petter Nyquist har gjennom sine TV-programmer «Petter Uteligger», «Fra gata til Nordkapp» og «En ny sjanse» rørt en hel nasjon. Under Arendalsuka delte han sine erfaringer under arrangementet «Arbeidslivets paradokser».

ASVLFlere unge uføre trenger tilrettelagt arbeid

Flere overlever med kromosomavvik og alvorlige funksjonshemninger. Dermed blir det flere unge uføre. Mange av dem trenger Varig tilrettelagt arbeid.

Velferdkonferansen 2018HELE FOLKET I ARBEID!

Om utenforskap, arbeid og inkludering.

Seminar:Jobb smartere

Skap nye vaner - bygg gode relasjoner – bli en bedre leder

Da han kunne hjelpe andre, fikk Dag (52) et helt nytt liv

Han hadde jobbet siden han var 18, men plutselig var han ikke verdt noe. I det Dag Nerbøvik passerte 50 gikk han ut på dato. Det var da NAV og Bodø Industri fant den lykkelige løsningen.

Fullt trykk på Varig tilrettelagt arbeid

Regjeringen vil ha flere i jobb, og Varig tilrettelagt arbeid skal prioriteres. I Østfold jobber NAV aktivt for å sikre flere tiltaksplasser, slik at køene tas unna raskere.

Annonsørinnhold

Får 2 av 3 videre til jobb eller skole

I Aust-Agder har seks vekst- og arbeidsinkluderingsbedrifter blitt tiltrodd jobben med å gjøre arbeid mulig for flere. Det har gitt resultater.

Annonse
Annonse
Annonse