Annonsørinnhold

Annonsørinnhold

Tenk over dette hvis du vurderer et forbrukslån

Det å ta opp et forbrukslån har aldri vært enklere. Og dette er selvsagt positivt, men det er ikke bare positivt, for det er lett å bare si ja til et raskt lån uten å lese alt det med liten skrift, så her får du vite alt du trenger for å ta et bra valg og unngå å sette deg selv i en dum situasjon helt unødvendig.

Annonsørinnhold

Dette er handelsplattformen som nordmenn investerer på

Vi ser en økende trend når det kommer til aksjehandel hos private investorer. Flere og flere interesserer seg for dette markedet, og utforsker en rekke forskjellige måter å investere på. Etoro er en anerkjent handelsplattform som både blir valgt og favorisert av mange nordmenn, nettopp fordi den er brukervennlig og tilbyr kjøp av en rekke ulike finansielle instrument.

Annonsørinnhold

Hvordan feire jul på arbeidsplassen?

På enhver arbeidsplass er det viktig med godt humør. Det er viktig å vise arbeidstakerne dine at du setter pris på dem, og bruke noen gode virkemidler for å høyne humøret. Det er mange ulike måter å oppnå dette på, avhengig på hva slags arbeidsplass du har. Og jul er jo alle glade i, så da er det mye man kan gjøre. Så les videre for å se noen gode ideer til hvordan du kan feire jul på arbeidsplassen.

Annonsørinnhold

Skandinavisk stil tar verden med storm

Ikke bare her hjemme, men også globalt har skandinavisk design vært en ettertraktet interiørstil i en årrekke. Det skandinaviske designet har blitt selve kjennetegnet på minimalistisk stil. Stilen har tatt sin form gjennom flere hundre år med endringer det sosiale, politiske og ikke minst økonomiske forhold. Hvordan kan man implementere den skandinaviske stilen inn i hjemmet i 2021?

Annonsørinnhold

Klarer du en renteøkning til?

I september satte Norges Bank opp styringsrenten med 0,25 prosent. Sentralbanken har tidligere varslet om at renten trolig skal settes opp en gang til i desember. Dette er første gang på flere år at vi ser en renteoppgang, og risikoen er stor for at vi kommer se flere rentehopp oppover i året som kommer.

Annonsørinnhold

Hvorfor er insektbasert hundemat mer bærekraftig?

Klimaendringer og utfordringer er et tema for allmennheten. Flere og flere mennesker er klar over at bærekraftige alternativer er nødvendig i fremtiden for at verden skal være et godt sted å bo.

Annonsørinnhold

Skal du starte investeringseventyret i sommer?

Det er mange som ønsker å begynne å investere, men som likevel ikke tar tak og faktisk begynner.

Annonsørinnhold

Naturlig helbredelse

Siden uminnelige tider har vi brukt naturen til å helbrede sår og kurere plager.

Annonsørinnhold

Bruk brukte bildeler til å gi bilen din nytt liv

Når man eier en bil, vet man hvor viktig det er å holde den i toppform.

Annonsørinnhold

Slik blir du kvitt flass og tørr hodebunn

Mange mennesker lider av tørr hodebunn og flass, og det kan være veldig plagsomt. Men heldigvis kan du raskt bli kvitt problemet.

Annonsørinnhold

Skap arbeidsglede for dine ansatte

Tiden der man ikke la vekt på lykkelige medarbeidere på jobben er forbi. Generelt har det jo blitt en kraftig forbedring i forhold til hvordan man ser på mental helse, og hvor viktig det er for at mennesker skal kunne jobb på en god måte.

Annonsørinnhold

Trenger parforholdet et lite løft?

Du kjenner deg kanskje igjen. Sene og romantiske kvelder med deg og kjæresten, har blitt byttet ut med hverdagens mange gjøremål. Heldigvis finnes det noen små grep dere kan gjøre sammen for å puste liv i kjærlighetslivet igjen.

Annonsørinnhold

Hvorfor benytte lånemeglere til forbrukslån?

Hvis du vurderer å ta opp et lån er det viktig å sørge for å få så lav rente som mulig. Siden forbrukslån generelt er relativt dyre gjelder det ikke minst når du skal søke om et slikt usikret lån. Her viser vi deg hvordan lånemeglere kan hjelpe deg til å finne det lånet som er best for deg.

Annonsørinnhold

Hyttelån med lave skuldre

Når vi drar på hytta er det for å slappe av fra hverdagen. Hvis du planlegger å kjøpe en hytte er det derfor viktig å vurdere finansieringen godt på forhånd, slik at du unngår bekymringer. Her viser vi deg hva du bør tenke over ved et hyttelån.

Annonsørinnhold

Oppdag Norge

Lei bil hos Sunndal bilutleie

Annonsørinnhold

AnnonsørinnholdGuide til refinansiering av boliglån

I dag er det veldig enkelt å refinansiere et boliglån rent praktisk. Det trenger heller ikke koste noe særlig å flytte et lån, noe som gjør det lettere å redusere lånekostnadene.

Annonsørinnhold

Les testene før du kjøper

Når man skal kjøpe noe, nesten uansett hva det er, er det nesten alltid så mange forskjellige valg at det er vanskelig å velge. Og særlig nå som vi handler så mye på nettet, har det blitt vanskeligere og vanskeligere å skille mellom hvilke muligheter som er gode, hvilke som er greie og hvilke som man rett og slett bør la være med å kjøpe.

Annonsørinnhold

Dette bør du vite om renter på kredittkort

Rentene på kredittkort er ikke rimelige sammenlignet med de fleste lån.

Annonsørinnhold

Smålån uten sikkerhet

Mange vil stå i en situasjon i løpet av livet, der man behøver å låne noen penger. Dette kan være til å gjøre viktige kjøp, hjelpe å finansiere skader eller reparasjon, eller noe helt annet.

Annonsørinnhold

Tips for sikker nettbruk

Internett kan være verdens beste ting for de aller fleste av oss. I dag er vi avhengige av internettet, og vi bruker nettet til alt fra kommunikasjon med kjære til shopping og som en informasjonskilde.

Annonsørinnhold

Skap en god arbeidsplass i helsesektoren

Er dere en bedrift som arbeider innenfor helsesektoren? Da vet dere nok også hvor viktig de ansatte på arbeidsplassen er.

Annonsørinnhold

Alltid gode kjøpKjøp verktøy på Globaltools.no

Hvis du tenker at surdeigsbaking og strikking ikke er en hobby som passer helt for deg, så er dette et perfekt tidspunkt å drive renovering hjemme.

Annonsørinnhold

Hva er lån uten sikkerhet?

Når du er på jakt etter lån på nettet, så kommer du helt sikkert til å støte på begrepet ‘lån uten sikkerhet’, men hva betyr egentlig dette, og hvordan finner du det beste lånet online?

Annonsørinnhold

Trenger man egentlig en håndstøvsuger?

De fleste har en vanlig støvsuger, men spørsmålet er om man egentlig trenger en håndstøvsuger i tillegg?

Annonsørinnhold

Få varene dine levert med Helthjem

Nordmenn handler på nettet som aldri før, alt fra klær og sko, til elektronikk og spill. I takt med at vi handler mer og mer på nettet, er konkurransen mellom fraktselskapene store.

Annonsørinnhold

Hvordan fungerer lån på nettet?

Det er mange lån å velge mellom på nettet, og det kan være vanskelig å vite hva man skal se etter når man skal finne den løsningen som passer best til ens behov.

Annonsørinnhold

Hvorfor foreta bærekraftige investeringer?

I dag er det fokus på grønn overgang og bærekraft, også når det gjelder aksjer og investeringer.

Annonsørinnhold

Slik velger du riktig ytterdør

Ytterdøren er det første du møter når du kommer til et hus, og er også det første inntrykket dine gjester får av hjemmet ditt. Ytterdører kommer i et vell av materialer, farger og former, men hvilken ytterdør er den ideelle for deg?

Annonsørinnhold

Muligheter for refinansieringslån

Mange nordmenn har opparbeidet seg mange små gjeldsposter som er uoversiktlige å betjene over tid, og som gir store rentekostnader og gebyrer. Refinansiering av lån er derfor blitt en mulighet som mange undersøker, men hva går dette ut på og hvordan kan det potensielt løse gjeldsfloken?

Annonsørinnhold

Lån uten sikkerhet på nettet

Når man undersøker lån på nettet, kan man nesten ikke unngå å støte inn i begrepet ‘lån ute sikkerhet’, men hva betyr det egentlig, og hva har det å si for deg som potensiell låntaker? Det skal vi forklare grundig og se litt nærmere på her.

Annonsørinnhold

Annonsørinnhold4 viktige trender innenfor kundeservice 2021

Annonsørinnhold

Hvorfor er ETF investering blitt så populært?

Investering i ETF’er er blitt svært populært blant nordmenn, og dermed så blir det relevant å undersøke hvorfor. Hva er det som har forårsaket denne stigende populariteten, og er det noe som alle kan investere i? Det skal vi se litt nærmere på her.