Selfietoppen

Bjørn Eidsvåg.

Driver egen tåreproduksjon

Bjørn Eidsvåg leverer egen tåreproduksjon, Bjørn Rune Gjeldsten ser på hestene i pensko og Tor Mikkel Wara bommet bare med 10 000 kriminelle.

Publisert Sist oppdatert

Bjørn Eidsvåg har snakket om mysteriet meg i VG. «Det har vært noen derpå-konserter, hohoho, der jeg har vært litt frynsete, hvor jeg plutselig hører en sang sunget til meg selv, og da blir jeg sånn: «Ååå, den sangen er til meg. Jeg synger til meg selv. Og da er det Bjørn Eidsvåg i tredje person som snakker. «Ååå», sier jeg til meg selv. «Har jeg virkelig skrevet det slik? Aaa, så fint!», tenker jeg. Og så griner jeg.»

En ting er å røre andre til tårer. Å høre seg selv til tårer er unektelig noe mer avansert. Men den kunsten behersker tydeligvis Eidsvåg, sannsynligvis bedre enn de fleste.

Hos hestene i pensko

Investor og tidligere kompanjong med Kjell Inge Røkke, Bjørn Rune Gjelsten, har ifølge Finansavisen fått bygget en steinlagt sti for å slippe skitt på skoene når han skal se rytterne varme opp på hesteryggen på den sprangridningsarena i Lier, som nå er åpnet. For at en skal kunne bevege seg på anlegget uten å bli skitten på skoene, er det bygget i alt 1 km steinlagte stier. Det har kostet flesk, men Gjeldsten har så pass med millioner at han sørge for at han får gå i pensko når en skal se hestene utføre sine grasiøse sprang.

Bommet med 10 000

Ikke en gang Tor Mikkel Wara får alt riktig på første forsøk. Han bommet for eksempel på Dagsrevyen der han hevdet at regjeringen hadde fått sendt 20 000 kriminelle ut av landet. Da måtte han sende ut en beklagelse på Facebook. Det riktige tallet er 10 000. Han skrev at han undrer seg over at det ble feil på NRK for han brukte riktig tall i talen han holdt til landsmøtet. Sånt skjer, og det er ikke uvanlig at Frp surrer med hva de drømmer om og hva de faktiske får utrettet når det gjelder innvandring.

Powered by Labrador CMS