Selfietoppen

Donald Trump.

Verdens selverklærte smarting

Donald Trump erklærer seg som en av verdens smartinger, Andreas Hompland fester blikket på damerumper og dinosauren David Wathne ble tatt av metoo-bølgen

Publisert Sist oppdatert

Debatten går i USA om Donald Trump er riktig vel bevart eller om sløvsinnet er i ferd med å gjøre sitt inntok i sjel og sinn. Trump selv konkluderte på twitter:

– Faktisk, gjennom hele livet, så har mine to største styrker vært at jeg er mentalt stabil og, liksom, skikkelig smart.

Avklaringen kom like før Erna Solberg skulle besøke ham i Det hvite hus. Da slapp hun å ta opp dette spørsmålet.

Med blikk for damerumper

Andreas Hompland har viet damerumper et helt kapittel i boken «Livsløp» som han ga ut i høst. Han benekter at det har noe med mannssjåvinisme å gjøre, men om løpende klokskap nå en gir seg i kast med en maraton.

– Damerumpene er som regel mer synlige, fordi det er så mange flere menn enn kvinner som løper. Og så er damene bedre enn menn til å holde en jevn fart. Det beste er å slå seg til ro bak ei damerumpe. Det fungerer ikke like godt å stirre en kvinne i ryggen eller se på håret. Blikket bikker nedover når en blir sliten. På et par meters avstand er en rumpe i perfekt posisjon, forklarer han.

Ble ikke invitert på lunch

Når John Fredriksen inviterer til julelunch, er det trangt om plassen. Men det er nå en gang slik at alle ikke kan få bli med på alt. Fabian Stang var for eksempel ikke på julelunchen, men han tok det som en mann.

«Vi skal ikke på Fredriksen-lunsjen. Det er to grunner til det. For det første har vi spist lunsj og for det andre er vi ikke invitert», forklarte han til Dagens Næringsliv

Dinosauren som trakk seg

TV2-ledelsen har feid kraftig med #metoo-børsten i egne lokaler. Davy Wathne trakk seg før han risikerte å bli feid av banen. «Det handler om hele min stil, tone og språkform og at jeg har hatt rollen som den gamle norsklæreren som har rettet på språklige feil hos kolleger. Jeg er levning fra en svunnen tid, en dinosaur, med et språk som ikke er gangbart lenger. Min tid er omme i TV 2, konkluderte han.

Powered by Labrador CMS