Annonse
– Ikke bli en møteplager, er Kristin Krohn Devolds råd til nye styremedlemmer. Hun påpeker at det er viktig å lese styrepapirene nøye og ikke stille unødvendige spørsmål – særlig for kvinner. Foto: Aker

Marker deg som nytt styre­medlem

–Man må være sikker på at man forstår bransjen og de beslutningene som fattes, sier erfarent styremedlem og tidligere forsvarsminister Kristin Krohn Devold. Hun har siden endt politikerkarriere sittet i en rekke styrer. Hun forteller at solid kunnskap om bransjen er essensielt, selv om man ikke arbeider i samme bransje til daglig.

– Det er kanskje en egen terminologi. Man må være sikker på at man forstår ord og uttrykk og hva de betyr, sier hun.

Les resten med abonnement fra
Velg det abonnementet som passer best for deg. Priser fra:
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse