Annonse
Mellomledere som lider av arbeidsnarkomani kan gjøre både seg selv og andre syke. Foto: Dreamstime.com

Arbeids­narkomane mellom­ledere ikke bra for bedriften

Arbeidsnarkomani er ikke er noe som bør belønnes på arbeidsplassene. Det bør heller forebygges og behandles, bekjempes og motarbeides. Det mener Steffen Torp, professor i helsefremmende arbeid ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold. Han viser til at mange arbeidsgivere både i privat og i offentlig sektor belønner gjerne en ekstra ivrig medarbeider med en mellomlederstilling. Dette er etter hans mening ikke spesielt lurt.

Les resten med abonnement fra
Velg det abonnementet som passer best for deg. Priser fra:
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse