Annonse
Marte Gerhardsen trives foreløpig i flomlyset som leder for tankesmien Agenda. Foto: Caroline Svendsen

Født i flomlys

– Jeg vet ikke hva jeg skal bli når jeg blir stor. De nærmeste årene er målet å bidra til at Agenda blir Norges viktigste tankesmie, men det er også mye annet jeg har lyst til, sier Marte Gerhardsen. Og man kan i grunnen skjønne hva hun mener ved å ta en titt på hva hun har jobbet med hittil. Karrieren spenner nemlig fra ni år i UD til jobben som generalsekretær i CARE også videre til divisjonsdirektør i DNB med ansvar for 850 mennesker.

Les resten med abonnement fra
Løpende abonnement for privatpersoner. Fornyer på fullpris (125,-) - første mnd kr
20,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse