Annonse
Teddy Moen, daglig leder Norsk Fotball­trenerforening. Foto: Privat

Lærer av utlendingene

Teddy Moen, daglig leder i Norsk fotball-trenerforening, er ikke overrasket over Bentzens funn. Hans erfaring er at emosjonell utmattelse og fare for utbrenthet er en stor utfordring for fotballtrenere i krevende stillinger. Mange trenere er ekstremt engasjerte i jobben sin, og er villige til å bruke nesten all sin tid på fotballen. Dette forsterkes ifølge Moen av at stillingen er ekstremt konkurranseutsatt. Trenerne på høyt nivå vet at det er mange som ønsker seg den jobben de selv har.

Les resten med abonnement fra
Velg det abonnementet som passer best for deg. Priser fra:
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse