Annonse
Den 15. oktober kom meldingen om at konsernsjef Helge Lund slutter i Statoil. Han forlot selskapet umiddelbart, og begynner i sin nye jobb som konsernsjef i olje- og gasselskapet BG Group i mars 2015. Bildet er fra pressekonferansen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix

8 av 50 selskaper har skiftet sjef

Det er særlig to sjefsavganger som har fått mye oppmerksomhet i 2014. Både i Statoil og Yara, henholdsvis det største og det tredje største selskapet her i landet, har konsernsjefen forsvunnet ut på kort varsel.

Midt i oktober forlot Helge Lund Statoil etter ti år som konsernsjef, etter å ha takket ja til en ny og særdeles godt betalt jobb som konsernsjef i det britiske olje- og gasselskapet BG Group.

Les resten med abonnement fra
Velg det abonnementet som passer best for deg. Priser fra:
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse