Annonse
Bildet er tatt 17 februar 2008 og viser Shukri Ghanem (t.v.), den gang styreleder i Libya’s National Oil Corporation (NOC), og Thorleif Enger (t.h.), daværende konsernsjef i Yara under en avtalesignering i Tripoli.  

Yara-saken: Lenge å vente på dom etter rettsmaraton

Yara-saken startet i april 2011 da Yara, som er verden største produsent av mineralgjødsel, varslet Økokrim om mulig korrupsjon knyttet til et prosjekt i Libya. I januar 2014 ble Yara ilagt et forelegg på 295 millioner kroner av Økokrim for grov korrupsjon i Libya, India og Russland. Yara har erkjent bestikkelser for over 70 millioner kroner.

Les resten med abonnement fra
Velg det abonnementet som passer best for deg. Priser fra:
1,-
Prøv nå
Ingen bindingstid
Jeg har allerede abonnement
Vil du ha regningen rett til bedriften? Klikk her
Annonse
Annonse