Fra papirutgaven

Cathrine Sandnes har de siste årene vært leder for tankesmia Manifest.

En sprenger nye grenser i stor fart

Cathrine Sandnes ønsker seg to utgaver av henne selv, Kjetil Rekdal tilnærmet perfekt i egne øyne og Liv Signe Navarsete kjører som et svin.

Publisert Sist oppdatert

Cathrine Sandnes

– Dypt savnet der hun ikke ferdes.

Cathrine Sandnes har de siste årene vært leder for tankesmia Manifest. Nå har hun bestemt seg for å melde overgang til en av de store forlagene. I den forbindelse sier hun til Klassekampen at hun «skulle ønske det var to av meg». Det går nok bra selv om det er med Sandnes som med oss andre.

Kjetil Rekdal

Foto Kjetil Rekdal. (Foto: NTB-scanpix)

– En perfekte i egne øyne

For Kjetil Rekdal er det en gåte hvorfor han ikke fikk tilbudet om å bli landslagssjef. Her har vi en mann som har spilt fotball selv, som har trent flere lag, som kan bli skikkelig forbannet når laget taper og ikke tar fem øre for å skjelle ut folk. Det måtte jo ha blitt suksess. Istedenfor Rekdal har vi endt opp med en svenske. Rekdal sier til Dagbladet at han hadde vært en perfekt landslagssjef. Det er som å høre Donald Trump som hevder han er den perfekte president.

Liv Signe Navarsete

Foto Liv Signe Navarsete. (Foto: NTB)

– Sprenger nye grenser i stor fart

Da Liv Signe Navarsete var statsråd, spanderte staten 40.000 kroner for at hun få coaching etter den såkalte «Zen metoden». Det handler om å ta kontroll og trene hjernen til å være mer til stede. Behovet for coaching ser nå ut til å ha meldt seg igjen. 30. september i fjor ble hun tatt i 87 kilometer i timen i en 60-sone i Bremanger. Det ble bot på 8.000 kroner, og hun mistet førerkortet.

Powered by Labrador CMS