Fra papirutgaven

Tone Damli.

– En minimal, selvklebende truse uten stropper

Anette Trettebergstuen droppet sæd fra en sparebank, Tone Damli gjør suksess med truse og Inga Marthe Thorkildsen prøver seg med en bønn.

Publisert Sist oppdatert

Tone Damil

– Suksess med truse

Det finnes heldigvis en del journalister med godt glipp for hva slags truser folk bruker. VG skriver at «Tone Damli røper trusetrikset bak comeback-drakten». Av bildene kunne man et øyeblikk tro at hun gjorde comeback i bare nettoen med litt blonder hist og her.

VG kan avsløre at hemmeligheten bak antrekket viser seg å være «en minimal, selvklebende truse uten stropper». Nå er jammen teknikken kommet langt, og mange gleder seg nok over at en slipper stroppen, vel og merke dersom en har klister som holder. Om Tone Damli lykkes med sitt comeback, er for tidlig å si. Men trusen fungerte i alle fall som den skulle. Et ekstra oppslag i VG er heller ikke å forakte.

Anette Trettebergstuen

Foto Anette Trettebergstuen. (Foto: NTB-scanpix)

– Nå også med barn

Anette Trettebergstuen (Ap) «hylles for åpenhet om graviditet», skriver VG. Nå er det ganske vanlig å være åpen om at man er gravid etter hvert. Det spesielle med Trettebergstuen er at hun er lesbisk og det er en homofil venn som er faren. Det er jo en praktisk måte på å gjøre det på, og faktisk å foretrekke framfor å dra til Tsjekkia og hente «sæd fra en sparebank» som Aftenposten skrev. Men greit nok det også, bare Sæd- og finanstilsynet går god for kvaliteten.

Inga Marte Thorkildsen

Foto Inga Marte Thorkildsen. (Foto: NTB-scanpix)

– Prøver seg på en bønn

Byråd i Oslo og SV-politiker, Inga Marte Thorkildsen ba en bønn for menighetene og menneskene i Oslo under det kirkelige arrangementet «Bønn for Oslo». Noen lurte på hvorfor hun gjorde det ettersom hun regner seg som ateist. Men den småradikale Thorkildsen er ikke så nøye på det. Det kan da umulig skade å be en bønn. Slik tenkte arrangørene også. Det eneste som kan skje, er at

Torkildsen får det hun ber om. Da blir det garantert flere bønner.

Powered by Labrador CMS