Fra papirutgaven

Sylvi Listhaug.

– Med usedvanlige evner til tåkeprat

Sylvi Listhaug med storslåtte evner til tåkeprat, Jenny Kinge savner Anders Anundsens elegante arroganse og Lan Marie Nguyen Berg slår definitivt fast at hun ikke spiser granbar.

Publisert Sist oppdatert

Sylvi Listhaug

– Med usedvanlige evner til tåkeprat

Geelmuyden Kieses har tildelt Sylvi Listhaug tåkepratprisen 2016 for sin uttalelse om at det er trygt å sende asylsøkerne som kom over Storskog tilbake til Russland på bakgrunn av de vurderingene de hadde gjort. – Hva bygger de på?– De bygger på de vurderingene som regjeringen har gjort. Og det skjedde i forbindelse med at vi laget denne instruksen. – Men hva bygger de vurderingene på?– Ja, det er vurderingene vi har gjort. – Men vurderingene kan ikke bygge på vurderingene…?– Det er på ulike, kan du si, innhentede fakta fra ulike deler av embetsverket, kan man vel kanskje si.

Jenny Klinge

Foto Jenny Klinge (Sp). (Foto: NTB-scanpix)

– Savner elegant arroganse

Alt var visst bedre før i tiden. Og nå snakker vi om justisministre Anders Anundsen som er blitt erstattet med Per Willy Amundsen. Men har det hjulpen noe? Ikke det minste, om vi skal tro Jenny Klinge fra Senterpartiet. «Eg hadde aldri trudd eg skulle seie dette, men eg saknar faktisk Anders Anundsen. Han var i det minste elegant i sin arroganse», skriver hun på Twitter. Dette er nok Anders Anundsen trykket til sitt bryst. Det er ikke mange Frpere som blir savnet av damene i Sp.

Lan Marie Nguyen Berg

Foto Lan Marie Nguyen Berg (MDG). (Foto: NTB-scanpix)

– Spiser aldri granbar

Byrådet i Oslo avvikler 700 parkeringsplasser i Oslo sentrum. Det er ikke helt klart hva som skal komme istedenfor. De grønne vil gjerne la folk få lage en åker i gatene slik at de kan dyrke grønnsaker. Poteter i indre bydel blir en garantert suksess. Men det er grenser for hva byrådet forventer av folk. «Man skal jo ikke måtte leve i en hule og spise granbar for å være i Miljøpartiet De Grønne», sier Berg til NRK.

Powered by Labrador CMS