Annonsørinnhold
Annonsørinnhold

Få varene dine levert med Helthjem

Helthjem er en av utfordrerne på det norske markedet, hvor de på kort tid har vokst til å bli en av de beste og mest effektive. For selv om de ikke har mer enn 5–6 år på baken, kan de allerede skilte med at de mange ganger leverer pakker, aviser og magasiner oftere, hurtigere og enklere enn konkurrentene.

Effektiv og profesjonell frakt med Helthjem

Det er ingen tvil om at flere og flere butikker ser fordelene med å være etablert på nettet med en brukervennlig nettbutikk. De fysiske butikkene slipper å betale høy husleie i sentrum, og kan heller nøye seg med mindre lokaler som utstillingsvindu for bedriften. Det betyr at forbrukerne får et større utvalg og varer til lavere priser. 

Det er ikke kun kvaliteten på produktene og en lav pris som er viktig for oss nordmenn. Frakten skal også være rimelig, effektiv, og ikke minst enkel. Her har Helthjem vist seg å være særdeles konkurransedyktig: Fraktselskapet henter og leverer mer enn 1,3 millioner produkter over hele landet – hver eneste natt! Fraktselskapet kan benyttes av både bedrifter og privatpersoner, så send pakke billig med Helthjem hvis du vil være sikker på effektiv og profesjonell håndtering av pakkene dine.  

Ulike muligheter på markedet

Det finnes i dag flere muligheter for å handle på nett og få pakkene hjemsendt. Det betyr at konkurransen er stor, og det er kun de beste som overlever. Fraktfirma og leveringstjenester over hele verden har stor erfaring når det kommer til levering av all verdens forskjellige varer, men det kan fortsatt være store forskjeller på effektivitet og pris. Her er det Helthjem utmerker seg. Den norske utfordreren på logistikkmarkedet har siden starten utmerket seg med en effektiv og enkel måte å distribuere pakker, aviser og blader på – til en rimelig pris. 

Uansett hva man bestiller, så vil man gjerne få det hjem så fort som mulig.

Det er store forskjeller på hva vi nordmenn bruker penger på når vi handler på nettet. Noen handler for store summer, mens andre bare er ute etter en billig ting eller to. Det bør aldri være noen forskjell på hvordan man behandler varer, og billige varer bør aldri bli nedprioritert i forhold til dyre varer. Varene er kjøpt og betalt, og de skal fraktes hjem til forbrukeren på en sikker og profesjonell måte – uansett om varen er verdt mange penger eller ei. Hvis nettbutikken har mulighet for å sende pakker med Helthjem, er dette derfor en mulighet du bør benytte deg av. 

Du kan også sende pakker med Helthjem

Det er helt klart bedrifter og firma som sender flest pakker, men noen ganger skal også Ola og Kari Nordmann sende pakker. Med Helthjem kan man sende pakker til hvem som helst, uten at en behøver å dra til en pakkeshop eller et annet leveringssted. Pakken sendes helt enkelt der hjemmefra! Det eneste man behøver å gjøre er å gå inn på Helthjem sin hjemmeside og registrere adressen til avsender og mottaker. Deretter mottar du en hentekode i bestillingsbekreftelsen du skal skrive på pakken før du legger pakken på dørmatta eller i postkassen din før kl. 23 – og vips! Pakken blir hentet av et avisbud i løpet av natten. Enklere blir det ikke!