Annonsørinnhold

Oppdag Norge

Oppdag Norge

Når man bor i et land som Norge, er det lett å glemme hvor fantastisk landet vårt faktisk er. Vi sitter fast i rutiner, blir alt for vant til den skjønnheten vi omgir oss med og ikke minst har vi nesten utelukkende begynt å forbinde ferie med å reise til utlandet. Det har gjort at mange nordmenn har glemt den fantastiske skatten Norge faktisk er som ferieland. Men etter at coronaviruset kom, har vi gjenfunnet gleden over å ha ferie i Norge.

Etter det som føles som en evighet med restriksjoner nærmer vi oss enda en sommer der det ikke er helt sikkert hva vi kan få lov til å gjøre og ikke. Vi kunne ikke reise til utlandet på den måten vi pleier å gjøre, og selv om det selvsagt er både frustrerende og irriterende, var det likevel noe som ga oss nordmenn en mulighet for å oppdage vårt eget land på en helt annen måte enn det vi har gjort på mange, mange år. Og en veldig populær løsning ble å dra på bilferie med leie bil fra sunndalbilutleie.no

En fleksibel og trygg løsning

Det er ikke tvil om at det er litt mer komplisert å planlegge en ferie nå enn det det var før. Det handler ikke lenger bare om hvor man skal dra på ferie, men også hvordan man reiser og at man i tillegg er nødt til å være forberedt på endringer i planen. De restriksjonene som skal beskytte oss alle sammen kan endre seg plutselig, så det å planlegge en ferie handler i høy grad om å ta høyde for alle de forskjellige faktorene som kan påvirke ferien vår.

Det å reise med fly, tog eller buss er noe vi alle sammen pleide å gjøre uten å tenke over det en gang, men når vi skal dra på ferie nå, kan det føles som en unødvendig risiko å ta hvis man ikke absolutt må. Derfor kan det å leie en bil og dra på bilferie være en løsning som gjør at man i bunn og grunn kan dra på den samme ferien i Norge, men med en litt tryggere profil fordi man reiser i egen bil og ikke har unødvendig kontakt med fremmede i det hele tatt.

Fordelen med å leie bil fra sunndalbilutleie.no er, at bilen er bedre for å kjøre i fjellet enn dine egen bil.

Det å reise i bil gir også en mye større frihet i forhold til å være nettopp fleksibel når det kommer til restriksjoner som endrer seg hele tiden. Å dra på tur i bil gir deg muligheten til å være fleksibel på en måte som gir frihet til å revurdere hvor og når du vil reise og kanskje unngå å bli berørt av de verste restriksjonene. Fleksibilitet har aldri vært mer kjærkomment enn det er nå.

En norgesferie uten restriksjoner

Vi drømmer alle sammen om en norgesferie uten restriksjoner i år. Hvis man ønsker å fortsatt være litt ekstra trygg, kan det å dra på bilferie være akkurat det som gjør at turen føles litt tryggere enn det ellers hadde gjort. Det å dra på bilferie til Vestlandet med bil i stedet for å fly, gjør også at man har mye større frihet også. For Vestlandet er full av passasjer med båt, og offentlig transport er litt mer komplisert enn i resten av landet.

Med en bil, har man mulighet til å være mye mer fleksibel og ikke minst kose seg enda mer med turen. Man kan få med seg både Åndalsnes med høye fjell, Lofoten og Stadlandet med strender og hav og Bergen, med masse flotte muligheter for å skjemme bort seg selv litt. En natt på hotell kanskje? Eller spa etterfulgt av en nydelig middag og en delt flaske vin før man går en lang tur langs de ikoniske bryggene.

En norgesferie med restriksjoner

Selv om det å kunne gå ut å spise, og de andre deilige frihetene vi har når vi ikke har restriksjonene aktivt på plass er veldig deilig, så går det absolutt an å ha en skikkelig deilig norgesferie selv om de er på plass. For Norge er et land der det virkelig er plass til oss alle sammen, og naturen danner et helt unikt bakteppe som virkelig gir oss mulighet til å ha ferie på en annen måte enn det vi pleier. Det å få lov til å dra på oppdagelse i Norge er noe vi alle sammen burde gjøre mer.

Hvis man bor i Oslo og leier en bil der, har man jo virkelig fritt valg i forhold til hvor man vil dra. Sørlandet, Vestlandet eller Nord-Norge. Alle retninger gir mulighet for helt unike naturopplevelser, enten man liker å gå i fjellet, vil besøke kystene eller utforske de mange små bygdene og byene i det langstrakte landet vårt. For eksempel kan man kjøre fra Oslo, og sørover for å reise opp hele kystlinja til Trondheim. En helt fantastisk tur, uansett om det er restriksjoner eller ikke.